Over Ons

Het team van DAMPR heeft als doel om Nederland te helpen stoppen met roken door middel van e-sigaretten. 

De meeste rokers hebben al meerdere keren geprobeerd te stoppen met bijvoorbeeld nicotine pleisters, nicotine kauwgom, Champix, acupunctuur of het lezen van boeken. Ook wij hebben dit allemaal al eens geprobeerd maar vielen al snel terug in oude gewoontes. We missen de handeling, het roken, het sociale aspect, de nicotine en een moment voor onszelf.

Wat we niet misten was de slechte adem, de stinkende kleren, volle asbakken, de schadelijke stoffen en de hoge kosten.

Doordat de kwaliteit van e-sigaretten en e-liquids tegenwoordig op zeer hoog niveau ligt is het ons gelukt binnen één dag te stoppen met roken. Van al onze kennissen en vrienden die we onze e-sigaret hebben laten proeven hebben meer dan 90% geen sigaret meer aangeraakt. Vanaf dat moment is onze missie dit niet te beperken tot onze vrienden en kennissen maar uit te breiden naar alle rokers in Nederland.

70% van alle rokers wil graag stoppen met roken.

Jaarlijks sterven ongeveer 20.000 mensen in Nederland als gevolg van roken blijkt uit onderzoek. Rokers sterven gemiddeld 10 jaar eerder dan niet rokers.

Het goede nieuws is dat uitgebreid onderzoek aantoont dat e-sigaretten 95% minder schadelijk zijn dan gewone sigaretten. Uiteraard is e-smoken niet gezond maar een veel beter alternatief dan roken volgens vele uitgebreide onderzoeken. Uiteindelijk hopen we dat je na het stoppen door middel van onze e-sigaretten helemaal stopt.  

Bij een E sigaret vindt geen verbranding plaats, maar verdamping van een vloeistof. Ook wel e-liquid genoemd. De meeste schadelijke stoffen die bij de verbranding van tabak vrijkomen worden hierdoor vermeden.

De DAMPR webshop biedt u een ruim assortiment van hoogwaardige e-sigaretten, e-liquids en toebehoren.

Ons team staat voor u klaar om u te helpen de juiste keuze te maken. De juiste e-sigaret in combinatie met uw e-liquid zijn de sleutel naar stoppen met roken.

Wet- en regelgeving staan voorop bij ons. We laten al onze producten testen in een laboratorium en veel van onze producten komen van Nederlandse bodem.

Bel ons gerust voor advies of stuur ons een mail. Wij helpen u graag om de juiste keuzes te maken.

Uw DAMPR team.

TEL: 085-0160735

Mail: info@dampr.nl