Mechanische mods

Mechanische mods

De e-sigaret heeft een flinke ontwikkeling doorgemaakt. De eerste e-sigaretten zagen er vaak uit als een gewone sigaret. Nadeel was vaak dat door het kleine formaat en de stand van de techniek destijds er maar kort kon worden verdampt door de beperkte batterijduur. Al snel begonnen sommige dampers daarom mods te maken van bijvoorbeeld zaklantaarns waarmee ze de e-sigaret meer capaciteit gaven. Door dergelijke doe-het-zelf projectjes gaven ze zo ook een eigen draai aan hun e-sigaret. Tegenwoordig hoef je zelf niet meer te knutselen maar kun je kant en klare mods kopen die aan jouw technische eisen voldoen. Het is dus een product dat vooral voor de meer ervaren damper geschikt is die weet wat hij/zij wil. 

  • Breed assortiment
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Nieuwste producten!
2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Mechanische mod vs elektronische mod

Op het gebied van mods is er ook weer een keuze tussen elektronische en mechanische mods. Vooral dit laatste type is niet voor iedereen weggelegd want je moet weten waar je mee bezig bent en een beetje kennis van batterijen en elektrotechniek hebben. Bij een mechanische mod gaat de power van de batterij direct naar de damper zonder beveiligingen. Bij elektronische mods zijn er verschillende elektronische technieken die het voltage en wattage van de batterij regelen. Het grote voordeel van mechanische mods is dat ze door de beperkte elektronica ook weinig kans op uitval hebben en je meer controle hebt over de output (geen regulatie door de mod). Met een mechanische mod doe je over het algemeen veel langer omdat er minder aan kapot kan gaan. Ook spreekt de industriële uiterlijk van dergelijke mods een grote groep dampers erg aan. Het oog wil natuurlijk ook wat. Op zoek naar een mech mod? Bekijk dan bijvoorbeeld eens de VGOD mods.

Mechanische mod kopen

Bij DAMPR kan de ervaren doet-het-zelf damper prima terecht voor zijn/haar mechanische mods. Wij leveren direct uit voorraad en wie op maandag t/m donderdag voor 21:00 bestelt, kan zijn mechanische mod al de volgende dag in huis hebben (bestellingen in het weekend worden op dinsdag geleverd). Verzending is zelfs gratis vanaf 25 euro! Heb je nog vragen m.b.t. mechanische mods kopen? Stel ze via ons chatservice of bel even met 085-0160735 (maandag t/m vrijdag van 9:00-17:30).