Esigaret

E sigaret

Wil je stoppen met roken. Vind je het moeilijk om van de verslaving af te komen. Overweeg dan eens een e sigaret. Een e sigaret ofwel een elektronische sigaret is volgens onderzoeken 95% minder schadelijk dan roken en een goed hulpmiddel om van je rookverslaving af te komen.  Alleen een e sigaret bestellen is natuurlijk niet genoeg om van het stoppen een succes te maken. Wat nog belangrijker is natuurlijk dat je zelf wilt stoppen of in het eerste begin wilt minderen en daar volledig achter staat. Een e sigaret kopen is wel de eerste stap om NEE te zeggen tegen sigaretten.

  • Breed assortiment
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Nieuwste producten!
93 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
93 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

E sigaret bestellen

Ben je nieuwsgierig naar het elektronisch roken en wil je een e sigaret bestellen. Bij DAMPR benje aan het juiste adres. Onze medewerkers van de klantenservice zijn vakbekwaam en zorgen ervoor dat je de juiste keuze maakt bij een e sigaret kopen. Laat je daarom adviseren om van je eerste dampervaring optimaal te kunnen genieten. Er zijn vele soorten en maten e sigaretten bij DAMPR verkrijgbaar dus als je er zelf niet meer uitkomt wij van DAMPR staan telefonisch of per email voor je klaar om je te helpen de juiste keuze te maken.

E sigaret kopen

E sigaret kopen en wat heb je dan nog meer nodig om te kunnen starten met het elektronische roken. Naast het bestellen van de e sigaret heb je ook e liquid nodig waarmee je de e sigaret vult. De e liquid wordt verdampt in de e sigaret en daar komt dan ook de term dampen vandaan terwijl ook wel de term e smoken word gebruikt. Dus met een e sigaret en een e liquid kan je beginnen met het elektronisch roken.