Elektronische sigaret

De elektronische sigaret is populairder dan ooit. Niet alleen omdat steeds meer mensen stoppen met roken maar ook om de ontwikkeling die de elektronische sigaretten hebben doorgemaakt. Tegenwoordig is er voor elk wat wils op het gebied van elektronisch roken. Eigenlijk spreken we bij de elektronische sigaret niet van roken maar van dampen. Bij een e-sigaret wordt geen tabak verbrand maar vloeistof verdampt. Die verbranding van tabak zorgt voor de meeste schadelijke effecten van het roken. De elektronische sigaret is daarom 95% minder schadelijk dan roken. Een prima alternatief dus. De e-sigaret helpt ook de drang naar nicotine af te bouwen omdat het in verschillende nicotine-doseringen beschikbaar is (of natuurlijk helemaal zonder nicotine).

  • Breed assortiment
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Nieuwste producten!
96 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
96 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Elektronische sigaretten

Maar liefst 70% van de huidige rokers wilt stoppen met roken. Hoewel nicotine vaak als boosdoener van de verslaving wordt aangewezen, moet men ook de handeling en het sociale aspect van roken niet onderschatten. Vooral verstokte rokers die al vele jaren roken, vinden het moeilijk om volledig te stoppen. Dat momentje voor jezelf wanneer je rookt is een gewenning geworden die vaak moeilijk is op te geven. Overstappen op de elektronische sigaret zorgt ervoor dat dat aspect behouden blijft terwijl de schadelijke gevolgen van roken enorm worden teruggebracht.

Elektronische sigaret kopen

Op de website van DAMPR vind je een uitgebreid assortiment aan elektronische sigaretten en verschillende toebehoren die het dampen veraangenamen. Zo hebben wij een gevarieerd aanbod aan vloeistoffen (e-liquids) die de smaak van je e-sigaret bepalen. Wij voeren ook CBD-producten die door het gebruik van cannabidiol een kalmerende werking hebben. Bekijk onze website en zie wat er allemaal mogelijk is op het gebied van dampen. Wil je een elektronische sigaret kopen maar heb je toch nog een aantal vragen? Aarzel dan niet om die te stellen via onze chat-service of bel even met 085-0160735 (maandag t/m vrijdag van 9:00-17:30). Het DAMPR-team staat voor je klaar om je te adviseren zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw perfecte damp-ervaring!