Elektronisch roken

De e-sigaret heeft tegenwoordig een stevige plaats ingenomen in de markt voor middelen die je kunnen helpen bij het stoppen met roken. Tegenwoordig zijn wij ons maar wat bewust van de gevaren en negatieve gevolgen van roken voor ons en onze omgeving. Jaarlijks sterven er alleen al in Nederland 20.000 mensen als gevolg van roken! Rokers leven gemiddeld ook 10 jaar korter dan mensen die niet roken. En zo zijn er nog veel meer redenen om te stoppen met roken zoals slechte adem, stinkende kleren, en ook de kosten natuurlijk. Niet zo gek dus dat maar liefst 70% van alle rokers graag wil stoppen met roken. Door de verslavende werking is dat helaas makkelijker gezegd dan gedaan. Naast de behoefte aan nicotine is er ook vaak een sociaal aspect mee gemoeid. De handeling en dat momentje voor onszelf wanneer wij roken is voor veel mensen ook een groot gemis. 

  • Breed assortiment
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Nieuwste producten!
92 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
92 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Dampen gezonder dan roken

Met de e-sigaret blijft dit sociale aspect behouden en zorgt er tevens voor dat de schadelijke gevolgen van roken met 95% worden beperkt. Sommige e-sigaretten gebruiken nog wel nicotine en het is niet zo dat een e sigaret gezond is maar het is wel veel minder schadelijk dan een gewone sigaret. Het roken van elektronische sigaretten vormt voor veel mensen een effectieve manier om uiteindelijk helemaal te stoppen met roken. In feite stop je al met roken wanneer je overstapt op de e-sigaret want met een e-sigaret rook je niet maar verdamp je vloeistof (e-liquid). Dit proces zorgt ervoor dat een e-sigaret een stuk gezonder is omdat bij de verbranding van tabak juist zoveel schadelijke stoffen vrijkomen. Veel mensen roken al elektronisch en zijn daardoor een stuk gezonder bezig dan toen ze nog gewoon rookten.

Elektronisch roken goedkoop

Naast het feit dat dampen dus veel gezonder is, is het vaak ook een stuk voordeliger dan roken. Omdat bij verdamping minder nicotine wordt opgenomen door het lichaam dan bij roken, zal er in het begin misschien wat meer gedampt worden maar dat is meestal van korte duur. Daarna zal de drang naar nicotine steeds minder worden waardoor het makkelijker wordt om helemaal te stoppen. Elektronisch roken is goedkoop en een stuk gezonder dan normaal roken; een win-win situatie dus.

Neem een kijkje op de website van DAMPR voor een ruim assortiment van hoogwaardige e-sigaret, e-liquids en toebehoren. Bestel je op maandag t/m donderdag voor 21:00 dan heb je het de volgende dag al binnen. Via onze zoekmachine kun je ook op ervaringsniveau zoeken. Wil je dus eens proberen hoe elektronisch roken jou zal bevallen, bekijk dan zeker eens onze startersets.