Elektrisch sigaret

Wie wilt stoppen met roken heeft tegenwoordig verschillende opties zoals nicotinepleisters/kauwgom, acupunctuur, geneesmiddelen, coaching, hulpboeken, hypnose, lasertherapie etc. Wat het vaak zo moeilijk maakt, is de drang naar de nicotine en het rookmoment zelf dat een vertrouwde handeling is geworden. Met de genoemde methoden wordt meestal maar één van deze aspecten aangepakt. De elektrische sigaret kan helpen om het nicotinegebruik in stappen af te bouwen. Daarnaast is er nog steeds de handeling van het roken van een sigaret alleen is dat nu vervangen door het verdampen van vloeistof. 

Een sigaret elektrisch ‘roken’ wordt dampen genoemd en ‘rokers’ van elektrische sigaretten zijn daarom ook dampers. Bij de verbranding van tabak komen er allerlei schadelijke stoffen vrij. Door dit proces te vervangen met dampen, kan de schadelijkheid enorm worden teruggebracht. Dampen is daardoor 95% minder schadelijk dan het roken van een sigaret. 

  • Breed assortiment
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Nieuwste producten!
92 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
92 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

E-Sigaret: elektrisch & stijlvol

Bij de introductie van de elektrische sigaret leek deze qua uiterlijk nog erg op de traditionele sigaret. Dat had als nadeel dat de capaciteit vrij beperkt was (weinig plaats voor batterijen in een sigaretvorm). Tegenwoordig komt de elektrische sigaret in allerlei soorten en maten en lijkt het vaak niet meer op de traditionele sigaret. De elektrische sigaretten zien er ook een stuk hipper uit en zijn vaak in verschillende kleuren te bestellen. Aangezien je de damper vaak bij je draagt, wil het oog natuurlijk ook wat.

Elektrische sigaretten voor elk niveau

Via de zoekmachine op de website van DAMPR kun je ook eenvoudig de zoekresultaten filteren op kleur. Ook hebben wij een onderverdeling gemaakt in drie niveaus: Beginnende damper, gevorderde damper en de MOD’s voor de pro-gebruikers. Zo wordt het eenvoudiger om de producten te vinden die passen bij jouw ervaringsniveau. Neem een kijkje op onze website en als je nog vragen hebt over onze elektrische sigaretten, stel ze gerust via onze chat-service of via ons telefoonnummer 085-0160735 (maandag t/m vrijdag van 9:00-17:30). Wij helpen je graag verder met eventuele vragen die je nog hebt.