E smoker

E smoker

Alles op het gebied van e smokers vind je in de webshop van DAMPR. Wij bieden een groot assortiment aan e-sigaretten, e-liquids, batterijen en andere toebehoren die van invloed zijn op jouw dampervaring. Net zoals het elektrisch rijden beter is voor het milieu zo is elektrisch roken een stuk gezonder voor ons. In beide gevallen komen er geen kwalijke stoffen vrij bij de verbranding. In het geval van de e smoker wordt vloeistof verdampt in plaatst van het verbranden van tabak. Dit zorgt ervoor dat e smokers 95% minder schadelijk zijn voor de gezondheid. Stap ook in de wereld van het nieuwe roken. Zowel beginnende als gevorderde e smokers kunnen bij DAMPR terecht voor al hun damp-benodigdheden. Wij leveren alleen de beste kwaliteit en leveren direct uit voorraad. 

  • Breed assortiment
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Nieuwste producten!
93 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
93 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

E smokers: Het nieuwe roken

De ouderwetse sigaret raakt steeds meer uit de gratie. Op steeds minder plekken kan er gerookt worden en steeds meer mensen zijn gestopt of proberen te stoppen met roken. Jaarlijks sterven er ongeveer 200.000 mensen in Nederland ten gevolge van roken zo blijkt uit onderzoek. Rokers sterven ook 10 jaar eerder dan niet rokers. En als dat al niet reden genoeg is, ben je ook nog eens verlost van alle bijkomende negatieve effecten van roken waaronder slechte adem, gele tanden en stinkende kleding. Daarbij is elektrisch roken vaak ook een stuk goedkoper. Rokers hoeven meestal ook niet overtuigd te worden dat roken veel nadelen met zich meebrengt want maar liefst 70% van de rokers wil ook stoppen met roken. E smokers kunnen daarbij helpen. Je kunt er je nicotine inname mee afbouwen en je behoudt de handeling van het roken zelf, een gewoonte die vaak erg gemist wordt bij het stoppen met roken.

E smoker kopen

Of je nu net begint of al langer de voordelen van e smokers ervaart, bij DAMPR kun je e smokers kopen voor elk niveau en van de beste kwaliteit. DAMPR laat alle producten testen in een laboratorium en veel van onze producten komen van Nederlandse bodem. Wet- en regelgeving staan ook voorop bij ons. Neem snel een kijkje op onze website! Heb je nog vragen? Stel ze via ons chatservice of bel even met 085-0160735 (maandag t/m vrijdag van 9:00-17:30).