E smoker liquid

E smoker liquid

De e smoker liquid is een van de belangrijkste onderdelen die je nodig hebt om gebruik te maken van je e sigaret. De liquid e smoker heb je in heel veel verschillende smaken en er is voor iedereen een heerlijke smaaksensatie te verkrijgen. De e smoker liquid kopen doe je bij DAMPR. Wij van DAMPR hebben een groot assortiment e smoker liquid in onze website.

 • Breed assortiment
 • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Nieuwste producten!
191 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
191 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

E smoker liquid kopen

Als je weet voor welke e smoker je de e liquidwilt gaan gebruiken kan je pas de e smoker liquid kopen. Niet elke e liquid is geschikt voor de verschillende merken e smokers. Om je te helpen de juiste liquid e smoker te kopen kan je gebruik maken van onze filter op de website en zoeken op smaak, merk, nicotinegehalte en basisverhouding (VG/PG) met onze keuzehulp. Indien je er zelf niet uitkomt staat de klantenservice van DAMPR voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Zo kan je er verzekerd van zijn dat je de juiste liquid e smoker besteld.

Nicotinegehalte liquid e smoker

De liquid e smoker is verkrijgbaar in nicotinegehaltes van 0 MG tot en met 18 MG. Als je een zware roker bent zal je sneller kiezen voor een zwaardere nicotinegehalte in de e smoker liquid dan wanneer je een lichte roker bent. Uit ervaring blijkt dat men wel verschillende nicotinegehaltes uitprobeert om zo te kijken wat de beste voldoening geeft bij het dampen. Naarmate je langer dampt kan dit natuurlijk ook gaan veranderen.