E sigaret mod

E sigaret mod

Zeventig procent van alle rokers wil eigenlijk stoppen met roken. Het voordeel van de e-sigaret ten opzichte van andere methoden om te stoppen met roken, is dat de handeling en het sociale aspect nog hetzelfde is als bij een gewone sigaret. Hoewel de e-sigaret niet gezond is, blijkt uit uitgebreid onderzoek dat het maar liefst 95% minder schadelijk is dan een gewone sigaret. DAMPR biedt een enorm breed assortiment op het gebied van e-sigaretten en mods. Wij leveren de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Wie wil overstappen op de e-sigaret of voor wie al is overgestapt kan bij DAMPR terecht voor alles op het gebied van de e-sigaret, mod’s en toebehoren.

  • Breed assortiment
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Nieuwste producten!
79 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
79 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

E sigaret mods kopen

Een mod is de voeding voor de e-sigaret en levert de energie voor de verdamping van de vloeistof (e-liquid). Met een mod krijg je de mogelijkheid om jouw e-sigaret aan te passen door zelf voor bepaalde wattages en weerstanden te kiezen. DAMPR levert mods e sigaretten van hoge kwaliteit. De e sigaret mods worden geleverd in wattages variërend van 40W tot 200W. Sommige mods worden exclusief batterijen verkocht dus let erop of je deze nog apart bij moet bestellen. Het merendeel van de batterijen kunnen in de regel 300 keer volledig worden opgeladen. Indien je een stevige damper bent, kies dan voor een zwaardere batterij en gebruik te allen tijde de oplader die bestemd is voor de betreffende batterij.

Voor het vinden van de juiste mod e sigaret kun je op onze website zoekresultaten filteren op zaken als batterijcapaciteit, merk, weerstand en zelfs het type gebruiker dat je bent (starter/gevorderd/pro). Zo vind je snel de juiste mod e sigaret. Wij leveren direct uit voorraad en wie op maandag t/m dondedag voor 21:00 bestelt, kan zijn mod al de volgende dag in huis hebben (bestellingen in het weekend worden op dinsdag geleverd). Verzending is zelfs gratis vanaf 25 euro! Heb je nog vragen m.b.t. e sigaret mods kopen? Stel ze via ons chatservice of bel even met 085-0160735 (maandag t/m vrijdag van 9:00-17:30).