E mod

E mod

De eerste generatie e sigaretten waren ontworpen om zoveel mogelijk op een gewone sigaret te lijken. Door deze kleine vorm was er weinig plaats voor batterijen. De handige e smokers gingen daarom zelf aan de slag en maakten hun eigen modificaties. Dergelijke modificaties hadden als resultaat dat de batterijduur werd verlengd of dat er krachtigere batterijen konden worden gebruikt voor meer power bij het dampen. Zo werden bijvoorbeeld zaklantaarns gebruikt omdat die meer plaats boden aan batterijen. Tegenwoordig lijken de meeste e sigaretten niet meer op de originele sigaret en bieden een betere batterijduur. Wie toch graag meer controle heeft over zijn/haar dampervaring kan aan de slag met zogenoemde e mods.

  • Breed assortiment
  • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Nieuwste producten!
79 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
79 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

E mods

Een e mod vormt de batterijhouder en is daarmee de voeding voor de e-sigaret. Je hoeft zelf niet meer te knutselen met zaklantaarns of andere apparaten, je kunt kant-en-klare oplossingen gewoon via DAMPR kopen. Het populairst zijn de Box Mods/ Mod Box. Dit zijn elektronische mods die te verkrijgen zijn in verschillende vermogens (spanningen) en instelbaarheidsopties. DAMPR biedt Box Mods van de beste vaping merken. Met onze handige zoekmachine kun je snel filteren op bijvoorbeeld batterijcapaciteit en weerstand. Zo kun je eenvoudig jouw e sigaret personaliseren. De wattages variëren tussen 40W tot 200W en wij leveren alleen mods van hoge kwaliteit. Let bij het bestellen wel even op of een batterij is inbegrepen of dat je die er los bij moet bestellen.

Emod kopen

Bij DAMPR kan de ervaren doet-het-zelf damper prima terecht voor zijn/haar e mods. Wij leveren direct uit voorraad en wie maandag t/m donderdag voor 21:00 bestelt, kan zijn e mod al de volgende dag in huis hebben (bestellingen in het weekend worden op dinsdag geleverd). Verzending is zelfs gratis vanaf 25 euro! Heb je nog vragen m.b.t. emods kopen? Stel ze via ons chatservice of bel even met 085-0160735 (maandag t/m vrijdag van 9:00-17:30).