E cigarette liquid

 

Verschillende sigarettenmerken hebben hun eigen smaak. Bij een e cigarette wordt de smaak voor het grootste deel bepaald door de e-liquid (de vloeistof) die je gebruikt in combinatie met de verdamper/e cigarette. Doordat de markt van e cigarettes groeiende is, komen er ook steeds meer verschillende smaken op het gebied van e-liquids beschikbaar. Bij DAMPR vind je het grootste assortiment van e-liquids van de beste kwaliteit en de meest uiteenlopende smaken. Wij voeren ook de zogenoemde CBD-Liquids. 

 • Breed assortiment
 • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Nieuwste producten!
205 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
205 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Liquids voor e cigarettes voor elke smaak

Bij DAMPR voeren wij verschillende merken waaronder Rude Oil, Dragon Vape, The Mad Alchemist, Coil Glaze, Glas en natuurlijk het bekende merk van eigen bodem: Millers. Binnen al deze merken zijn er weer heel veel verschillende soorten smaken beschikbaar zodat er altijd wel een e-cigarette vloeistof is die perfect aansluit bij jouw eigen smaak. Gebruik ons online-zoeksysteem om te filteren op de eisen die jij stelt.

CBD-Liquids

In het assortiment van DAMPR vind je ook CBD-liquids. Dit zijn liquids op basis van cannabidiol: Een niet psychoactief bestandsdeel dat voorkomt in cannabis (en niet verslavend is). De stof wordt ook gebruikt voor zijn heilzame werking. In tegenstelling tot het roken van weed bevatten e-liquids op basis van cannabidiol geen THC en nicotine. Sommige van deze liquids voor e cigarettes zijn beschikbaar in een hennep-smaak maar ze zijn ook leverbaar in andere smaken zoals fruit of mint. We hebben ook een CBD base die je in samenwerking met je eigen bestaande favoriete e-liquid smaak kunt gebruiken.

E cigarette vloeistof bestellen

Voor al je e-liquids kun je terecht bij DAMPR, wij leveren topkwaliteit e-sigaretten, startersets en de lekkerste e-liquid smaken tegen de scherpste prijzen. Wij leveren direct uit voorraad en wie op maandag t/m donderdag voor 21:00 bestelt, kan zijn e-liquids al de volgende dag in huis hebben (bestellingen in het weekend worden op dinsdag geleverd). Verzending is zelfs gratis vanaf 25 euro! Heb je nog vragen m.b.t. e cigarette liquid kopen? Stel ze via ons chatservice of bel even met 085-0160735 (maandag t/m vrijdag van 9:00-17:30).