Dampen

E sigaret dampen

Ben je klaar met de sigaretten en de sigarettenrook. Wil je ook zo graag van je verslaving af, maar lukt het jou steeds niet om het vol te houden. Misschien is het de tijd om te beginnen met dampen ook wel e smoken genoemd. Dampen e sigaret is volgens onderzoek 95% minder schadelijk voor je dan het roken van gewone sigaretten.  Ook is dampen een goed hulpmiddel, omdat je nog steeds dezelfde handeling uitvoert als bij roken.

 • Breed assortiment
 • Ma t/m Do voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Nieuwste producten!
93 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
93 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Aantal voordelen e sigaret dampen

 • Geen last meer van rookgeur.
 • Dampen e sigaret is minder schadelijk dan roken.
 • Geen verkleuring van je tanden bij e sigaret dampen.
 • Dampen e sigaret is een stuk goedkoper dan roken.

Als je start met dampen e sigaret zal je in het begin moeten kijken welke e sigaret het beste bij je past. Bij DAMPR leveren wij e-sigaretten of mods van verschillende merken, maten, kleuren. Ook kan je de keuze aangeven of je een beginnende of gevorderde damper bent. Als je dus besluit om te gaan dampen zit je bij DAMPR goed. Onze klantenservice kan je helpen een juiste keuze te maken voor een e sigaret of mod.

E liquid

Naast het vinden van de e-sigaret of mod die het beste past bij je persoonlijke wensen kan je gaan kijken welke heerlijke smaaksensatie je wil dampen door het kiezen van de e liquid. De e liquid is de vloeistof die verdampt wordt in de e sigaret vandaar dat e smoken ook wel dampen wordt genoemd. Wat belangrijk is te weten dat niet elke e liquid geschikt is voor elke e sigaret of mod.

Indien je vragen hebt welke e liquid geschikt is voor jouw e sigaret of mod neem dan contact op met onze klantenservice. Wij zijn te bereiken op ons telefoonnummer 085-0160735 van maandag t/m vrijdag van 9:00-17.30.