Algemeen

Voor alle producten die u bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Daarnaast krijgt u, met uitzondering van de hieronder genoemde uitzonderingen, op alle producten 12 maanden garantie. Deze extra garanties doet geen afbreuk aan de wettelijke rechten aangaande garantie en conformiteit.

Batterijen

Batterijen hebben een garantietermijn van 3 maanden. Bij normaal gebruik kunt u de batterijen meer dan 300 keer opladen. Afname van capaciteit gedurende de levensduur van een batterij is normaal en valt niet onder de garantie. Na 300 keer opladen gaat een batterij niet defect, echter kan de capaciteit van de batterij wel snel afnemen.

E-Liquid

Onze e-liquids worden onder strenge kwaliteitscontroles geproduceerd. Mocht u van mening zijn dat u toch een E liquid heeft ontvangen welke niet aan de kwaliteit voldoet zullen wij deze testen in ons laboratorium en indien er een kwaliteitsprobleem is, vervangen. Wanneer u de smaak niet lekker vind, kunt u de e-liuiqid niet ruilen, smaak is immers persoonlijk. Er zijn wel diverse forums op internet en facebook waar u liquid met andere mensen kunt ruilen. Wanneer de verzegeling niet verbroken is, kunt u uiteraard wel gebruik maken van de zichttermijn.

KLIK HIER OM HET HERROEPINGSFORMULIER TE DOWNLOADEN