WISMEC e-sigaret kopen?

Het bedrijf gelooft dat de werknemers van WISMEC verantwoordelijk zijn voor de bloei en de duurzame groei. Het merk is op dit moment misschien nog niet zo heel bekend bij dampers, maar naar jarenlange ontwikkelingen heeft het bedrijf zijn slag geslagen met de allernieuwste verdampertechnologie. Het bedrijft streeft er naar om een deel van de markt in te nemen, zodat E-rokers een vernieuwd een kwalitatief hoge E-sigaret kunnen kopen. En dat kan nu met onderstaande modellen.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Wismec E-sigaret Startsets

Wismec is een van de nieuwkomers, maar levert direct hoge kwaliteit producten af. De E-sigaretten worden ontworpen in Amerika met het doel een simpele dampervaring te bieden, maar ook voldoende functionaliteit en prestaties te bieden om de ervaren damper te bedienen.

Wismec Reuleaux RX Gen3 Dual + Gnome King Clearomizer Startset.

Deze startkit van Wismec heeft de beschikking over de Reuleaux RX Gen3 Dual box mod en de Gnome King clearomizer. De box mod heeft een maximaal uitgaand vermogen van 230W. De clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en is werkzaam op de WM coils van Wismec.

Over de Wismec Reuleaux RX Gen3 Dual Box Mod

De Reuleaux RX box mod van Wismec heeft een maximaal uitgaand vermogen van 230W. De mod is werkzaam op 2x 18650 batterijen, deze batterijen zijn niet meegeleverd in de startkit maar wel los te verkrijgen op onze webshop. Voor het opladen van de batterijen is een externe batterij oplader nodig, het opladen via de micro USB kabel is mogelijk alleen dit gaat een stuk langzamer.

Wismec Reuleaux Mini Starterset.

Deze startkit van Wismec heeft de beschikking over de Reuleaux RX Mini box mod en de Reux Mini clearomizer. De box mod die gevoerd wordt in deze E-sigaret heeft een maximaal uitgaand vermogen van 80W. De Reux Mini clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en maakt gebruik van de Reux/Amor mini coils.

Over de Reuleaux Mini Box Mod

De Reuleaux Mini Box Mod heeft een maximaal uitgaand vermogen van 80W. Het is een compacte mod, ondankt dit formaat heeft het een batterij capaciteit van 2100mAh. Deze batterij is intern ingebouwd, hierdoor zijn er dus geen externe batterijen nodig om gebruik te maken van de E-sigaret. Het opladen kan gedaan worden middels de bijgeleverde micro USB kabel.

Andere bijbehorende e-sigaret onderdelen

Naast de startersets vindt u ook losse box mods en meerdere clearomizers en coils van WISMEC in het assortiment