VOOPOO E- sigaret kopen?

E-sigaretten van VOOPOO volgen een eigen bedrijfsvisie. Dit betreft een gloednieuwe leefomgeving creëren en een minder ongezonde levensstijl voor rokers te waarborgen. Met het oog op de klanten zijn de producten ontworpen op basis van jongeren met een gezonde, modieuze levensstijl. De E-sigaret geeft de voorkeur aan een eenvoudige, maar ook uitdagende bediening. Hieronder lichten we een tweetal producten toe. Voor de overige producten navigeert u naar het gewenste product hierboven in het assortiment.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

13 artikel(en)
13 artikel(en)

VOOPOO E-sigaret Startsets 


VOOPOO streeft naar veilige, slimmere en innoverende E-sigaretten. Met de E-sigaret wilt het bedrijf rokers van traditionele sigaretten helpen te stoppen met het roken van tabak. In het assortiment van Dampr vindt u verschillende modellen van het merk.

VOOPOO Caliber + Uforce Clearomizer Startset?

Deze pen-vormige E-sigaret van VOOPOO heeft de beschikking over de Caliber mod en de Uforce clearomizer. De mod heeft een interne batterij met capaciteit van 3000mAh. De tank heeft een E-liquid capaciteit van 1.8ml en maakt gebruik van de U coils van VOOPOO.

Over de VOOPOO Caliber Mod

De mod die wordt gebruikt in de startkit heeft een interne batterij van 3000mAh. De Voopoo Caliber is een pen-vormige mod met een maximaal uitgaand wattage van 110W, de vergulde vuurknop is te vinden aan de bovenzijde en dient ingedrukt te wanneer u wilt beginnen met dampen.

Het opladen van de mod kan gedaan worden middels de micro USB kabel. Deze is bijgeleverd in de startset. 

Voopoo Drag Mini + Uforce T2 Clearomizer Startset?

Deze startset van Voopoo maakt gebruik van de Drag mini mod, daarboven is de Uforce T2 clearomizer gevoerd. De mod heeft een interne batterij, deze beschikt over een vermogen van 4400mAh. De clearomizer maakt gebruik van de Uforce coils van Voopoo en heeft een maximale E-liquid capaciteit van 2ml.

Over de Drag Mini mod

De Drag Mini is de kleinere/compacte versie van de traditionele Drag mod van Voopoo. De mod maakt gebruik van een interne batterij, hierdoor zijn er dus geen externe batterijen nodig om de mod werkend te krijgen. Het interne vermogen bedraagd 4400mAh en is op te laden middels de bijgeleverde micro USB kabel. 

Ondanks het compacte formaat heeft Voopoo het voor elkaar gekregen om een groot vermogen in de mod te verwerken. Het maximaal uitgaand vermogen bedraagd 117W, dit kan worden aangepast middels de 2 kleinere knoppen aan de onderzijde van mod. Deze knoppen maken het ook mogelijk om te schakelen tussen de verschillende mogelijkheden die de mod weergeeft.

Het OLED scherm aan de smalle zijde van de mod maakt het mogelijk om alle damp gegevens af te lezen en deze naar eigen wensen aan te passen.

VOOPOO Gold Drag + UFORCE Clearomizer Startset?

E-sigaret startset van VOOPOO. Deze maakt gebruik van de Gold Drag mod, deze mod heeft een maximaal uitgaand vermogen van 157W en is werkzaam op 2x 18650 batterijen. Op de mod wordt de Uforce clearomizer gevoerd, deze heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en beschikt over een verstelbare airflow.

Over de VOOPOO Gold Drag MOD

De Gold Drag mod is geproduceerd met unieke hars elementen, hierdoor heeft elke mod een ander design met verschillende kleuren en patronen. Afwerking is gedaan met carbon fiber. 

De mod beschikt over een GENE chip, deze chip verzorgt ervoor dat de mod met een snelheid van 0.025 seconde kan vuren. U kunt kiezen voor 2 verschillende modi: de Super-modus en de Krachtcompensatie-modus. De Super-modus is gericht op een geoptimaliseerde smaak bij een wattage tussen 130-157W. De Krachtcompensatie-modus biedt een stabieler vermogen, meer gericht op het dagelijkse gebruik op een lager wattage.

Door het grote vermogen van de mod is deze werkzaam op 2 externe 18650 batterijen. Deze batterijen worden niet meegeleverd in de startkit maar zijn wel los te bestellen op onze webshop. Voor het opladen van deze batterijen is een externe batterij oplader nodig, opladen is ook mogelijk met de bijgeleverde micro USB kabel maar dit kost echter meer tijd gezien het vermogen van de batterijen.