Vaporesso Startset kopen?

Als u een E-sigaret van het merk Vaporesso wilt kopen dan heeft u naast een aanbod in mods ook keuze uit diverse startersets. Deze startersets bestaan, afhankelijk van het type startkit dat u besteld, uit een batterij of mod, een verdamper, een usb oplaadkabel en coils. U hoeft dan alleen nog E-liquid te kopen, voordat u een E-sigaret aanschaft.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

15 artikel(en)
15 artikel(en)

Vaporesso E-sigaret Startsets

Vaporesso E-sigaretten en box mods staan bekend om hun uitgebreide, maar simpele functionaliteit. Hierdoor is het merk geschikt voor de beginnend een de ervaren damper. Vaporesso streeft naar kwalitatief goede clearomizers met een eigen lekvrije sluiting. Naast een ruim aanbod in E-sigaretten bij Dampr vindt u hier ook een ruime keuze aan coils, zodat u de gewenste persoonlijke dampervaring zelf kan vormgeven.

Welke modellen vindt u in ons assortiment?

Net zoals (bijna) elke andere aanbieder heeft ook Vaporesso meerdere E-sigaret modellen in het assortiment. Zo bieden ze de keuze uit bijvoorbeeld VW/TC box mod startersets voor de meer gevorderde damper, zoals de Revenger of een AIO E-sigaret als de VECO one. Hieronder nog enkele vooreelden.

De Vaporesso Aurora Play startset

De Aurora Plat startkit van Vaporesso heeft een handzame vorm. Een andere reden dat er is gekozen voor deze vorm is het tegengaan van E-liquid lekken. Wanneer u stopt met dampen kunt u de dop/deksel terug plaatsen waardoor de E-sigaret in een gesloten positie wordt geplaatst.

De interne batterij heeft een vermogen van 650mAh. De POD's die worden gevoerd in de clearomizer hebben een E-liquid capaciteit van 2ml.

De Vaporesso Renova Zero startset

De Vaporesso Renova Zero startset is een innovatieve, All-In-One POD E-sigaret die gebruik maakt van een push-to-fill systeem en automatische temperatuurregeling. De Vaporesso Zero bestaat uit een ingebouwde batterij van 650mAh en een hervulbare POD van 2ml.

De Vaporesso Drizzle Fit Startset

De Vaporesso Drizzle Fit Startset is een AIO (All-In-One) set met een ingebouwde 1400mAh batterij en kan schakelen tussen de MTL (Mouth-To-Lung) en de DTL (Direct-To-Lung) modus. De Drizzle wordt geleverd met de EUC CCELL coil en is hiermee zeer geschikt voor Nicotine Salt E-liquids.

Overige onderdelen

Bij Vaporesso kunt u ook passende onderdelen bijbestellen of vervangen. Naast de startersets zijn er ook losse mods te vinden in het assortiment van Dampr. Alle onderdelen kunt u vinden via de volgende pagina’s: