Usonicig e-sigaret kopen?

Het merk is in 2014 opgericht en houdt zich bezig met het onderzoeken en ontwikkelingen van nieuwe e-sigaretten. Dit heeft geresulteerd in de het revolutionaire model; Rhythm.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

1 artikel(en)
1 artikel(en)

Usonicig E-sigaret Startsets

Usonicig is een nieuwkomer op de markt met een nieuwe vibratietechniek voor coils om liquid te verdampen ipv verhitten. Bekijk de Unisonicig Rhythm voor meer info.

Productgegevens van Usoncig Rhytm

De Usonicig Rhytm zet met behulp van ultrahoge frequentie trillingen van een keramische coil uw e-liquid om in damp, in tegenstelling tot de meeste apparaten die voornamelijk functioneren met behulp van warmte. De keramische hip trilt met een snelheid van 2.400.000 keer per seconde, wat resulteert in damp met ongeveer 30% minder warmte dan een standaard coil. De Usonicig Rhytm beschikt over een interne 1500mAh batterij en een vervangen tank met trillende chip.

Usonicig Rhythm Tank (POD)

De vervangende 2ML Tank is de eerste POD die e-liquid kan converteren in damp dor middel van ultra-sonische technologie. De trillingen veranderen de e-liquid in moluculen voor de puurste smaak. De POD's gaan gemiddeld 2 tot 3 weken mee en zijn eenvoudig te vervangen door aan de bovenlangse openingen te draaien.

Hoog PG gehalte e-liquids

Bij deze nieuwe techniek met een minder grote warmteontwikkeling, worden met name hoge PG liquids geadviseerd, aangezien deze een krachtigere smaak verschaffen en daar minder warmte voor benodigd is. Indien U liever voor een minder krachtige ervaring wilt gaan raden wij een 50/50 PG/VG e-liquid aan. Naast de hoge PG E-liquids zijn ook de CBD en Nicotine Salt vloeistoffen uitermate geschikt voor de Usonocig Rhythm.