Teslacigs e-sigaret kopen?

Teslacigs is een E-sigaretten merk dat sinds 2013 hardware op de markt brengt. Naast de E-sigaret brengt het merk ook diverse mods op de markt. Het merk garandeert vertrouwen in een kwalitatief product. Daarnaast focussen zij zich constant op hun klanten. Ze proberen de wensen van de klant in vervulling te laten gaan door middel van het blijven innoveren van producten en het upgraden van software. Dit doen zij voor zowel de e-sigaretten als voor de losse mods.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

1 artikel(en)
1 artikel(en)

Teslacigs TPOD Startset?

Deze startkit van Teslacigs maakt gebruik van het POD systeem. Deze All-In-One vape pen heeft een batterij capaciteit van 500mAh. De PODs die worden gebruikt hebben een E-liquid capaciteit van 2ml en zijn hervulbaar. In tegenstelling tot de meeste POD systemen heeft de Teslacigs de beschikking over een 1.4 inch grote OLED scherm.

Over de Teslacigs TPOD Batterij

Deze E-sigaret van Teslacigs maakt gebruik van een interne batterij, deze batterij heeft een batterij capaciteit van 500mAh. Het OLED scherm dat te vinden is op de mod heeft een grote van 1.4 inch. Op dit scherm zijn verschillende damp gegevens terug te vinden, een kleine greep van deze gegevens zijn: de batterij indicatie, aantal genomen 'pufs' en het uitgaand voltage.

Overige producten

Naast de E sigaret vindt u ook diverse box mods van het merk in ons assortiment. Deze mods zijn geïnspireerd op een steampunk stijl. Die vindt u op de pagina box mods van Teslacigs. Clearimizers oftewel de POD's zijn ook te vinden in ons assortiment.