SMOK Starterset kopen?

De SMOK E-sigaretten zijn voorzien van een sterk design met een goede grip. De modellen zijn beschikbaar in diverse kleuren met ingebouwde of losse clearomizer. De box mods zijn voorzien van simpele knoppennavigatie voor het instellen van wattage en temperatuur. Sinds de nieuwste modellen beschikken SMOK kits ook over hoog resolutie LED displays. Alle startsets zijn uitgerust met een originele clearomizer en passende coils.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

12 artikel(en)
12 artikel(en)

Welke modellen zijn er?

Het merk richt zich met nieuwe box mods vooral op de wat meer ervaren damper, maar volgens het merk zelf hebben zij ook E-sigaret modellen die voor beginnende dampers of overstappers van een ander merk geschikt zijn. SMOK staat dus vooral bekend om zijn mod modellen, maar biedt ook passende clearomizers, coils en andere accessoires. Hieronder vindt u een aantal modellen. Voor de overige modellen kunt hierboven, in het assortiment, zelf naar de producten zelf navigeren.

De SMOK Nano 

De SMOK Nano is bedekt in een Chrome-cobra patroon en heeft een uniek mondstukje. Doordat het een POD systeem is heeft de Novo een lucht gedreven inhalatie systeem en is er dus geen vuurknop aanwezig op het apparaat. De pods hebben een E-liquid capaciteit van 2ML. 

Wat is de Smok Devilkin TFV12 Startset?

Deze startkit van Smok heeft een Devilkin box mod en een TFV12 Prince clearomizer. De Devilkin box mod is werkzaam op 2x externe 18650 batterijen en heeft een maximaal uitgaand wattage van 225W. De TFV12 Prince clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en maakt gebruik van de V12 Prince coils.

Wat is de Smok Fit starterset?

De Smok Fit is een compacte starterset die geschikt is voor Mouth-to-Lung (MTL) dampen en beschikt over een automatisch vuur-systeem. De interne batterij heeft een vermogen van 250mAh, de PODs hebben een E-liquid capaciteit van 2ml.

Overige onderdelen

Bij SMOK kunt u ook passende onderdelen bijbestellen of vervangen. Naast de startersets zijn er ook losse mods te vinden in het assortiment van Dampr. Alle onderdelen kunt u vinden via de volgende pagina’s: