Justfog Startset kopen?

Justfog ik een begrip als het gaat om kwalitatief hoogstaande e-sigaretten voor een scherpe prijs. Justfog e-sigaretten zijn de meest populaire startsets onder de startende dampers. De C14 en Q16 zijn het meest populair en makkelijk in gebruik. Nu nog de Juiste e-liquid en u kunt meteen beginnen met dampen

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

6 artikel(en)
6 artikel(en)

Justfog startsets kopen bij Dampr.nl

Wie is Justfog

JUSTFOG is een hoog aangeschreven wereldwijd merk voor elektronische sigaretten met de producten die worden geleverd aan meer dan 30.000 on-line en B & M-winkels in meer dan 50 landen in de wereld.

De passie van JUSTFOG sinds de oprichting in mei 2009 is altijd op zoek geweest naar de veiligste methode voor het ontwikkelen en leveren van hoogwaardige E-sigaretten als een alternatieve bron van nicotine. JUSTFOG werd een van 's werelds toonaangevende e-sigarettenbedrijven door voortdurend innovatieve e-sigaretproducten te ontwikkelen, zoals Q-Easy en C14.

Alle JUSTFOG-producten zijn ontwikkeld door een gespecialiseerde Ph.D. experts op het gebied van e-sigaretten. Alle ontwikkelde producten ondergaan talloze tests en optimaliseren procedures voordat ze voor de markt worden gefabriceerd.

Justfog hoe werkt het.

Justfog Q16 serie.

Geeft de beste smaak door de variabele voltagefunctie met 8 niveaus. Heeft een veilige batterij met intelligente beveiligingsschakelingen met 5 functies. De clearomizer is geïnstalleerd met een uniek Star-shield-onderdeel dat e-liquid blokkeert naar de mond. Luchtdrukregelonderdelen zijn gemaakt van PVD zwart gecoat roestvrijstaal materiaal. Heeft een hogere batterijcapaciteit, maar toch zo klein als uw hand.

Justfog 14 serie

De Justfog 14 serie bestaat uit: C14 enkel of dubbel met 650 of 900mAh batterij, De Compacte Q14 e-sigaret en de Q14 startset. De clearomizers zijn los verkrijgbaar net als de coils. De coils vervang je ongeveer eens in de 3 weken. Afhankelijk van je gebruik.

Justfog mini pod's

De Justfog Minifit POD startset is een stevige vape mod die door het kleine formaat van 7cm zeer eenvoudig mee te nemen is. De startset bevat een ingebouwde 370mAh batterij en ondersteunt een constante uitgaande spanning met een 3-niveau batterij-indicator. De startset heeft meerdere beschermingsfuncties, waardoor deze e-sigaret zeer veilig is. De Minifit startset is gemaakt van hoge kwaliteit polycarbonaat en bezit een 1.5ML navulbare cartrigde.

Onderdelen en accessoires van Justfog los verkrijgbaar?

Onder de volgende links kunt u een kijkje nemen wat er allemaal los verkrijgbaar is voor de Justfog e-sigeratten.

Coils

Clearomizers en Pod's

Batterijen en mod's

Accessoires zoals usb kabel, glaasjes, driptips e.d.