Joyetech startset kopen?

Joyetech is 1 van de eerste e-sigaretten merken op de markt. Joyetech is in 2007 opgericht en nog steeds 1 van de grootste merken in de e-sigaretten markt. Populair van Joyetech zijn: AIO Box, AIO en de E-Grip II

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

11 artikel(en)
11 artikel(en)

Joyetech Startsets kopen bij Dampr.nl

Wie is Joyetech?

Joyetech werd opgericht in december 2007.

Met snelle innovaties in een reeds gevestigde industrie, heeft Joyetech in september 2008 zijn eerste product onafhankelijk ontwikkeld: de Joye 510, en tegelijkertijd het concept van een handmatige batterij gecreëerd, waarmee het toen sectorale cartridgeprobleem werd opgelost door de lekkage weg te nemen.

In oktober 2009 ontwikkelde Joyetech de Joye eGo-sigaret, die begon aan de trend van een gestroomlijnd ontwerp, en tegelijkertijd de levensduur van de batterij verlengde en het volume van de cartridges verhoogde in vergelijking met de Joice 510.

Daarna vervolgde de ene innovatie na de andere. Nu zijn er tal van type e-sigaretten van Joyetech verkrijgbaar. 

Het assortiment van verschillende Joyetech modellen

Joyetech heeft meerdere modellen in het assortiment. Deze vindt u ook bij Dampr.nl. Zo zijn er vooral verschillen in de uitvoering. Wanneer je gaat voor een E-sigaret, zoals de eVic VTC basic, of een Cuboid Boxmod, het blijft een dampgenot. Daarnaast bestaat er ook nog een penstyle uitvoering welke tevens weer een andere capaciteit heeft, zoals de eGo Twist. De capaciteit van de batterij is altijd uitgedrukt in miliampère per uur. Hoe hoger deze is, hoe langer de batterij mee gaat zonder opnieuw opgeladen te hoeft worden. Hierbij geldt ook dat de batterij dikker en groter wordt naarmate deze meer capaciteit heeft. Deze types zijn allemaal verkrijgbaar. Ook bieden zij verschillende wattages en capaciteit van de batterijen.

Joyetech accessoires en onderdelen

Naast de startersets heeft het merk ook verschillende accesoires en onderdelen in het assortiment. Voor elke elektronische sigaret zijn er bijbehorende accessoires en onderdelen. Voor Joyetech zijn dit de volgende onderdelen: