Innokin startset kopen?

Innokin E sigaret startsets

Innokin werd opgericht in 2011 met als doel technologische innovatie, toonaangevende ontwerpen en de hoogste kwaliteitsnormen te combineren om de beste elektronische sigaretten en geavanceerde persoonlijke verdampers ter wereld te maken. Elektronische sigaretten van Innokin bieden u echte damp ervaring. Met Innokin e-sigaretten voegt u eenvoudig de eLiquid's toe die de voorkeur genieten en selecteert u vervolgens het precieze vermogen dat een perfecte smaak creëert met de ideale hoeveelheid damp.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Over Innokin E- sigaretten.

Innokin ontwerpt en produceert momenteel internationaal erkende elektronische sigarettenmerken. Voorbeelden zijn: de Endura T20 en de EZ WATT Innokin e-sigaretten zijn populair in elk land waar e sigaretten en Innokin mod's al beschikbaar zijn in meer dan 10000 e-sigaretten-winkels over de hele wereld.

Elektronische sigaretten van Innokin zijn veel technologisch geavanceerder en milieuvriendelijker dan verspilde low-tech wegwerp-ecigs; zodra je Innokin e-sigaret hebt vervangen, verspil je nooit meer je geld op een wegwerpbare e-sigaret.

Innokin heeft een fabriek van 10.000m2 in Shenzhen, China en kantoren met een aangesloten After Sales Service en Repair Center in de Verenigde Staten in Californië. Om ervoor te zorgen dat het bedrijf en hun producten van de hoogste kwaliteit zijn, houdt Innokin zich strikt aan de volgende certificeringen: ISO9001 & ISO14000, GMP, CE, ROHS, FCC en meer.

Hun teams van ingenieurs en ontwerpers streven dagelijks naar het creëren van technologieën en ontwerpen die volledig uniek en ongeëvenaard zijn. Innokin heeft 71 ontwerpoctrooien, 40 patenten voor gebruiksmodellen en 61 verwerkingsoctrooien en ze noemen zich de internationale leider in elektronische sigaretfunctie en -ontwerp.

Innokin-apparaten hebben elk hun eigen unieke functionaliteit en stijl en al onze elektronische sigaretten maken gebruik van 'eenvoudig te gebruiken' geavanceerde technologieën die u de ultieme vaping-ervaring bieden.