IJOY Mod startsets Kopen?

IJOY startsets hebben krachtige batterijen en uitgebreide functionaliteiten. Hiermee kunt u zelf de gewenste dampervaring instellen. Deze elektrische sigaretten zijn voor de gevorderden damper. Het merkt wordt verkocht in meer dan dertig landen en streven naar vernieuwende producten op het gebied van vapen. Ze proberen de gebruiker een unieke ervaring te geven door innovatieve artikelen en niet zo maar het kopiëren van een traditionele sigaret.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

3 artikel(en)
3 artikel(en)

IJOY E-sigaret Startsets

IJOY Mod startsets beschikken over krachtige batterijen en uitgebreide functionaliteiten voor het regelen van de dampervaring. IJOY E-sigaret startsets zijn bij uitstek geschikt voor ervaren dampers.

De verschillende IJOY E sigaret startersets in ons assortiment

In ons assortiment vindt u diverse startersets met krachtige batterijen en een uitgebreide modi. Al deze sets bevatten een passende clearomizer en bijbehorende coils. Hieronder ziet u een kleine greep uit het assortiment. Voor de overige productinformatie navigeert u naar het gewenste product.

Wat is de Ijoy Capo Captain Mini startset?

Deze starterkit wordt geleverd met een Capo box mod van 100W. De clearomizer die wordt gevoerd is de Captain mini Sub Ohm tank, de tank kan gevuld worden met maximaal 2ml E-liquid. E-liquid is de naam van de vloeistof die wordt gebruikt in elektrische sigaretten. 

Wat is de Ijoy Solo V2 Limitless Starterset?

Deze starterkit van Ijoy wordt geleverd met de Solo V2 box mod en de Limitless clearomizer. De box mod heeft een vermogen van 200W en maakt gebruik van 2 18650 batterijen. De Limitless clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml.