Freemax Twister Startset kopen?

De Twister startset van het merk Freemax is verkrijgbaar in een aantal elegante designs. De kleurrijke pen-vormige E-smoker heeft een relatief eenvoudig ontwerp waardoor deze makkelijk te gebruiken is door beginnende dampers.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

4 artikel(en)
4 artikel(en)

Freemax Twister E-sigaret

De Twister startset van het merk Freemax is verkrijgbaar in een aantal elegante designs. De Twister is werkzaam op een interne batterij en is op te laden met de bijbehorende micro USB kabel.

De Fireluke 2 clearomizer wordt normaliter geleverd bij de Twister startset van Freemax. De clearomizer heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en is te vullen via de bovenzijde van de tank. De Fireluke 2 coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden.

Freemax Twister Batterij/MOD

De batterij van de Twister heeft een interne batterij van 2300mAh. Het maximale wattage waarmee gevuurd kan worden is 80W. U kunt de wattage stand zelf aanpassen naar wens. Dit doet u door middel van aan de onderkant te draaien.

De batterij stand wordt weergeven middels een LED lichtje. U kunt de batterij opladen met de bijgeleverde micro USB kabel.

Freemax Fireluke 2 Clearomizer/Tank

De Fireluke 2 clearomizer van Freemax kan maximaal worden gevuld met maximaal 2ml E-liquid. U kunt de liquid vullen via de bovenzijde van de clearomizer.

De coils die worden gebruikt in de clearomizer zijn de Fireluke 2 coils. Deze coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. De lage weerstand van de coils zorgt voor een authentieke smaakbeleving.

Middels de airflow ring aan de onderzijde van de clearomizer bepaalt u zelf hoe veel lucht er wordt toegevoegd tijdens het dampen.

Freemax Fireluke 2 Coils

Deze coils zijn enkel geschikt voor de Fireluke 2 clearomizer van Freemax.

De Fireluke 2 coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. Over het algemeen geldt de regel: hoe lager de weerstand, hoe beter de smaak van een E-liquid naar voren komt. Coils het een iets hogere weerstand zullen over het algemeen een betere throath-hit verzorgen.