Eleaf startset kopen?

Waarom Eleaf.

Op deze pagina vindt u alle  startsets van het merk Eleaf. Er zijn vele verschillende soorten startsets. Voor de begiinende, gevorderde damper. Maar ook de niet instelbare MOD of juist de wel instelbare MOD. Goedlopende E-sigeratten van Eleaf zijn onder ander de iStick basic, iStick pico baby of voor de gevorderde damper de Eleaf Tessera 150W.

Wat zit er allemaal in een Eleaf startset?

Afhankelijk van de set, uit een batterij of mod, een verdamper, een oplaad kabel en coils (gloeispiralen). Voor een uitgebreide uitleg of kijken wat er allemaal in zit klikt u op 1 van de startsets. Als u een Aspire heeft uitgekozen hoeft u alleen nog een  e-liquid uit te kiezen voordat u kunt beginnen. Kijk hieronder voor het complete aanbod

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

10 artikel(en)
10 artikel(en)

De verschillende Eleaf E-sigaretten bij Dampr.nl.

U heeft een ruime keuze van E-sigaretten van Eleaf die u kunt kopen bij Dampr.nl Er zijn verschillende formaten en kleuren in ons assortiment. Het merk Eleaf streeft naar hoogwaardige kwaliteit E-sigaretten. Het bedrijf is continu aan het ontwikkelen om een zo goed mogelijk product op de markt te brengen. Voorbeelden waar veel vraag naar is zijn Eleaf Ijust 3, Eleaf Tessra en de Eleaf iStick pico 25. Als u de Eleaf elektrische sigaret wilt gaan gebruiken dan heeft u nog wel een E-liquid nodig, want dit zit niet standaard bij de startsets en losse mods.

Het merk Eleaf.

Eleaf ontwierp en produceerde iStick-series, die een grote reputatie hebben verdiend. iStick mini ontmoette de wereld voor het eerst in september 2014 en wekte grote golven in de vapencirkel. In deze periode hebben zij istick 20W, iStick 30W, iStick 10W voortdurend ontwikkeld. Ze genoten allemaal van een geweldige reputatie in de wereld. Toen het nieuwe element voor temperatuurregeling de wereld van elektronische sigaretten betrad, hebben zij actief gereageerd en iStick TC40W, iStick TC60W en iStick TC100W opeenvolgend ontwikkeld. Deze e-sigaret-apparaten met temperatuurregeling blijven de populariteit van iStick-series behouden. Ze zijn nu hun meest populaire producten.

Wat heeft Eleaf nog meer.

Naast de iStick-serie hebben we ook de iJust-serie. De iJust 2-kit heeft een groot vermogen van 2600mAh ondanks zijn prachtige uiterlijk en lichte gewicht. Door de dubbele EC-kop van de spoel te gebruiken, wordt er een grotere cloudproductie geproduceerd. Directe uitgangsspanning maakt het een goede keuze voor een newbie. Groter batterijvermogen, hogere uitgangsspanning.