E-sigaret kopen? Koop het bij Dampr.nl

De e-sigaret oftewel de elektrische sigaret. De e-sigaret ook wel damper genoemd vervangt steeds meer de ouderwetse sigaret. Wil jij ook stoppen met roken en beginnen met een e-sigaret bestel dan bij DAMPR een starterset en e-liquids. Onder deze categorie vind u een ruim assortiment startersets waarmee u elektrisch kunt roken. Er zijn verschillende varianten beschikbaar. 

 • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Veilig online betalen
 • Geen verkoop onder de 18 jaar

139 artikel(en)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
139 artikel(en)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Weet je niet welke e-sigaret en e-liquid je moet kiezen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Liever zelf op je gemak kijken dan is er ook nog een keuzehulp waar je gebruik van kan maken. Bij de keuzehulp kan je zoeken op merk, aangeven of je een beginnende of gevorderde damper bent etc. Zoals je zal zien er bij DAMPR voor iedereen wel een e-sigaret te vinden die het beste bij je past. 

Mocht u liever de e-sigaret ervaren voordat u er 1 aanschaft? Dat kan. U kunt bij onze winkel in Krommenie of Purmerend advies inwinnen welke e-sigaret het beste bij u past. U kunt gewoon binnen lopen (afspraak is niet nodig). Ons personeel is deskundig en helpt u graag op weg. De gegevens van onze winkels kunt u vinden op de homepagina.