Vaporesso MOD's kopen?

Het merk Vaporesso is sinds 2015 actief in de vaping industrie. Door de ervaring die ze hebben opgedaan zijn ze een van de leiders binnen de E-sigaretten branche. Creativiteit en innovatie staat dan ook voorop bij het bedrijf. Dit is duidelijk terug te vinden in de mods die zij creëren.

Dampr heeft een groot aanbod Vaporesso mods. Naast de mods met een ingebouwde batterij, zijn er ook mods die gebruik maken van externe batterijen. Deze batterijen zijn dan niet meegeleverd. U kunt deze los kopen in onze webshop.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

3 artikel(en)
3 artikel(en)

Vaporesso BOX MOD kopen?

Vaporesso mods met temperature controle en variabel wattage zijn geschikt voor ervaren dampers. Beschikbaar in diverse stijlvolle designs tot 220W vermogen. Uitgevoerd met ingebouwde accu of 18650 batterijen (niet meegeleverd). Bekijk de modellen voor meer informatie.

Vaporesso Drizzle Fit

De Vaporesso Drizzle Fit Batterij wordt aangedreven door een ingebouwde 1400mAh batterij met een OMNI-Board mini chip die een maximaal uitgaand wattage ondersteunt tot 40W met meerdere extra beveiligingen. De Fit batterij kan worden omgeschakeld van MTL (Mouth-To-Lung) naar DTL (Direct-To-Lung) modus. Hij is compatibel met de Vaporesso Drizzle Fit Sub-Ohm clearomizer.

Vaporesso BOX MOD accessoires

In ons assortiment vindt u ook bijpassende onderdelen en accessoires voor elke mod. Bekijk ook: