SMOK Box mod kopen?

Ook SMOK maakt onderscheid in twee soorten modificaties. Een type met een vaste batterij en een type met een verwisselbare batterij. Dit is goed om rekening mee te houden wanneer u besluit een boxmod van het merk aan te schaffen. De losse batterij kunt u overigens wel bij uw aankoop mee bestellen. Als u een mod van SMOK wilt kopen, maar de onderdelen niet los wilt aanschaffen dan kunt u de startsets van SMOK bekijken. Hier krijgt u de clearomizer en de coils meegeleverd.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

5 artikel(en)
5 artikel(en)

Welke modellen SMOK zijn er?

Het merk richt zich met nieuwe box mods vooral op de wat meer ervaren damper, maar volgens het merk zelf hebben zij ook E-sigaret modellen die voor beginnende dampers of overstappers van een ander merk geschikt zijn. SMOK staat dus vooral bekend om zijn mod modellen, maar biedt ook passende clearomizers, coils en andere accessoires. Hieronder vindt u een aantal modellen. Voor de overige modellen kunt hierboven, in het assortiment, zelf naar de producten zelf navigeren.

De SMOK Devilkin 225W MOD

De SMOK Devilkin 225W MOD maakt gebruik van twee 18650 batterijen en heeft een maximaal vermogen van 225W. Door het grote formaat van de firebutton aan de zijkant en de 1.3inch HD OLED-scherm is de mod makkelijk te gebruiken en is ook nog eens goed beveiligd. Met de meegeleverde micro-USB kabel kunt u de Devilkin opladen.

SMOK G-Priv 2 Luxe

De SMOK G-Priv 2 Luxe is een MOD van 230W. De MOD is makkelijk te gebruiken en laat alle dampgegevens duidelijk zien op het schokbestendige 2.0-inch scherm. De Luxe Mod bevat uitgebreide temperatuur- en TCR-instellingen. Deze G-Priv 2 Luxe MOD werkt op 2x 18650 batterijen. De batterijen worden niet in deze set bijgeleverd, maar zijn wel te bestellen op de webstie. Verkrijgbaar in 6 kleuren: Chromegoudregenboogblauwgun metalmat zwart.

SMOK I-Priv 230W MOD

De SMOK I-Priv is een krachtige en compacte mod met een vermogen van 230W. De I-Priv beschikt over een stem controlesysteem waardoor u zonder handen met uw mod kunt communiceren. De mod gebruikt 2 batterijen, waarbij u kunt kiezen tussen 21700, 20700 en 18650 batterijen. Deze worden er niet bijgeleverd maar zijn verkrijgbaar op onze website. Verkrijgbaar in: ZwartPrisma chrome en Rainbow.

Overige onderdelen

Bij SMOK kunt u ook passende onderdelen bijbestellen of vervangen. Naast de startersets zijn er ook losse mods te vinden in het assortiment van Dampr. Alle onderdelen kunt u vinden via de volgende pagina’s: