Justfog mod of batterij kopen?

De mods van Justfog streven naar eenvoud. Dit merkt de gebruiker door het feit dat de mods niet beschikken over geavanceerde instellingen. Het enige wat de gebruiker kan aanpassen middels de knoppen op de mod is het wattage. Het wattage kan hoger en lager worden ingesteld om zo te voldoen aan de wensen van de gebruiker.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

5 artikel(en)
5 artikel(en)

Over Justfog mod's en batterijen.

In ons assortiment vindt u naast de losse mods ook alle bijbehorende onderdelen van Justfog om mee te bestellen. Zo heeft u naast een mod ook een clearomizer nodig om van start te kunnen gaan met dampen. Deze clearomizer is werkzaam op coils. Een coil zorgt ervoor dat de E-liquid in de tank wordt omgezet naar damp.

Wilt u liever alles in een pakket hebben? Koop dan een complete E-sigaret startset van Justfog inclusief tank en coils.

Welke Justfog mod modellen zijn er op voorraad?

Justfog heeft een beperkt aantal mods. Deze mods zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen of kleurcombinaties. Hieronder een overzicht van de modellen van Justfog:

De Justfog Minifit Batterij

De Justfog Minifit batterij heeft een capaciteit van 370mAh. Dit vermogen is constant en kan worden gevuurd door de knop aan de bovenzijde. De batterijstatus wordt weergeven middels led lichtjes.

  • 3 led lichtjes = 70 tot 100%
  • 2 led lichtjes = 30 tot 70%
  • 1 led lichtje   = 0 tot 30%

De Justfog J-Easy 9 Batterij

De Justfog J-Easy 9 batterij is een compact en handzaam model. Deze batterij wordt normaal gesproken geleverd bij de Q16 startset. U kunt deze batterij dus aanschaffen wanneer de oude batterij van uw Q16 defect is. Het display kan worden bediend middels de knoppen op de mod. 

Geen externe batterijen

Justfog heeft zich bewust gericht op de beginnende dampers en mensen die willen stoppen met roken. Hierdoor zijn de elektrische sigaretten en de daarbij behorende mods relatief eenvoudig in gebruik te nemen. De boxmods maken gebruik van interne batterijen. Deze kunt u eenvoudig opladen middels een micro USB kabel.

Overige Justfog onderdelen die u online kunt vinden

Bij een losse box mod dient u, indien gewenst, losse coils, een clearomizer, e-liquid en in sommige gevallen ook een batterij aanschaffen. Voor alle toebehorende navigeert u via onze webshop online verder via onderstaande links.

Overige onderdelen zoals driptips e.d. kunt u hier vinden: Accessoires