Joyetech Mod kopen?

De Joyetech mod streeft naar degelijk ontworpen batterijen en een gebruiksvriendelijke interface waarop de instellingen ingevoerd kunnen worden. In het assortiment van Dampr.nl vindt u meerdere mod modellen. Deze mods variëren van een vermogen van 75W tot en met 200W.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

5 artikel(en)
5 artikel(en)

Een Joyetech mod kopen die past bij uw persoonlijke voorkeuren?

Als u besluit een Joyetech mod te kopen, omdat deze past bij uw persoonlijke voorkeuren dan kiest u voor een merk dat als eerste op de markt was met de elektronische sigaret. Het merk biedt verschillende mods aan. Zo zijn er box mods met temperature controle en met interne en verwisselbare batterijen. Als u een mod gaat kopen dan kunt u de specificaties van het product bekijken om te achterhalen of de boxmod bij uw persoonlijke voorkeuren past. Hieronder een paar voorbeelden.

Joyetech Cuboid 150W TC Boxmod Of 200W na FW Update 

De nieuwe alleskunner van Joyetech.

Deze BOXMOD is door middel van de Joyetech VT Software te updaten (firmware update).
Er is reeds een update voor de Cuboid beschikbaar waardoor de Boxmod na updaten tot 200W instelbaar is.
Klik hier voor de link om de Cuboid te updaten 


Werkt op 2x 18650 Batterijen (NIET INBEGREPEN)
Er word aangeraden gebruik te maken van 18650 batterijen met een ontlading van meer dan 25A
Uniek aan deze boxmod is dat u op het zeer heldere OLED scherm de batterijcapaciteit van alle 2 de batterijen afzonderlijk kunt zien.
Mocht 1 batterij niet meer 100% in orde zijn, ziet u dit meteen op het scherm.

De Joyetech Ultex T80 Mod

Deze mod van Joyetech is pen-vormig en heeft een maximaal uitgaand vermogen van 80W. De mod is werkzaam op 1x 18650 batterij, deze batterij wordt niet meegeleverd bij de mod, wel los te bestellen op onze website. De batterij is op te laden middels de bijgeleverde micro USB kabel, echter raden wij een externe batterij oplader aan. Doormiddel van een externe batterij oplader is de batterij sneller opgeladen.

Aan de onderzijde van de mod bevindt zich een 0.49 inch OLED scherm. Dit scherm laat verschillende gegevens zien, zo kan de gebruiker aflezen hoe vol de batterij is. Verder kan er doormiddel van de 2 kleinere knoppen die zich bevinden boven het scherm geschakeld worden tussen de wattages. 

Hoe hoger het wattage wordt ingesteld, hoe groter de smaak- en dampproductie. Er dient wel uitgekeken te worden dat het wattage niet teé hoog wordt ingesteld, hierdoor zou het katoen in de clearomizer snel op kunnen branden.

Overige Innokin onderdelen die u online kunt vinden

Bij een losse box mod dient u, indien gewenst, losse coils, een clearomizer, e-liquid en in sommige gevallen ook een batterij aanschaffen. Voor alle toebehorende navigeert u via onze webshop online verder via onderstaande links.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een complete starterset te kiezen