Aspire Box Mod kopen?

Aspire streeft met hun mods naar hoogwaardige kwaliteit. De mods zijn in meerdere varianten verkrijgbaar. Bij deze mods hoort u zelf nog coils, de clearomizer en in sommige gevallen ook de batterij aan te schaffen. Als u een compleet pakket wilt dan kunt u ook voor een starterspakket kiezen.

 

 • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
 • Veilig online betalen
 • Geen verkoop onder de 18 jaar

3 artikel(en)
3 artikel(en)

Welke modellen van Aspire kan ik hier terugvinden?

Aspire heeft verschillende modellen in het assortiment. Deze modellen kunt u los aanschaffen, maar er zijn ook complete starterkits te vinden in ons assortiment. In het assortiment vindt u onder andere de volgende mod modellen: Archon, Zelos, Speeder en Dynamo. Meer informatie over de overige modellen vindt u op de productpagina van het type model mod.

De Aspire Cygnet Mod.

De Sygnet Mod is een compacte mod van Aspire. Het maximaal uitgaand vermogen van deze mod bedraagd 80W. Dit vermogen is aangedreven middels een externe 18650 batterij, deze batterij is niet meegeleverd bij aankoop van deze set. Batterijen zijn wel los te verkrijgen op onze webshop.

Voor het opladen van de batterijen raden wij een externe batterij oplader aan. Dit komt doordat externe batterijen vaak een grotere capaciteit hebben en hierdoor dus langer de tijd nodig hebben om volledig opgeladen te raken. Kiest u toch voor het opladen middels de bijgeleverde micro USB kabel? Dan kan u merken dat dit meer tijd zal kosten.

Aan de smalle zijde van de mod is de vuurknop te vinden, onder deze knop is het OLED display te zien. Dit display laat alle dampgegevens overzichtelijk weergeven. Ook kunt u deze aanpassen naar eigen wens.

De MOD ondersteunt Variable Voltage (V), Variable Wattage (W) en Bypass. De functies zijn zowel uitgebreid als eenvoudig te gebruiken en bieden een unieke damp ervaring voor de gebruiker.

Specificaties

 • Temperatuurcontrole met Ni, SS en Ti weerstandsdraad
 • Temperatuur controle met TCR functie
 • Aansluiting: 510
 • Beveiliging tegen kortsluiting
 • Beveiliging tegen overladen

De Aspire Zelos Mod.

De Zelos mod van Aspire is een compace box mod. De mod heeft een maximaal uitgaand wattage van 50W en maakt gebruik van uitgebreide temperature control modus. Naast deze modus kan het wattage ook worden aangepast, dit kan middels de plus en min knoppen aan de onderzijde van het display.

De batterij is ingebouwd in de mod, dit betekent dat er geen externe batterijen nodig zijn om de mod werkend te krijgen. De interne batterij heeft een batterijcapaciteit van 2500mAh. Deze batterij is op te laden middels een micro USB kabel, deze is meegeleverd bij aankoop van de kit.

Het scherm is te vinden aan de smalle zijde van de mod. Het heeft een opvallende feature, het scherm heeft namelijk een accelerometer en kantelt mee afhankelijk van hoe u de mod vasthoudt. Het OLED display laat alle damp gegevens overzichtelijk zien en laat de gebruiker deze naar wens afstellen.

Heeft u nog specifieke vragen? Twijfel dan niet en neem contact op met onze klantenservice, deze kan u verder helpen in uw keuze.

Specificaties

 • Uitgebreid instelbare temperatuur controle op meerdere soorten weerstandsdraad
 • Gemaakt van geanodiseerd aluminium
 • Automatisch kantelen van het scherm
 • Aansluiting: 510

Overige Aspire onderdelen die u online kunt vinden

Bij een losse box mod dient u, indien gewenst, losse coils, een clearomizer, e-liquid en in sommige gevallen ook een batterij aanschaffen. Voor alle toebehorende navigeert u via onze webshop online verder via onderstaande links.