Element e-liquid kopen?

Element E-liquid Is een populaire fabrikant. De Element NS20 liquids zijn het proberen waard voor wie net gestopt is met roken of toch moeite heeft met stoppen. Omdat de NS20 E-liquids 20mg op zout gebaseerde nicotine (Nicotine Salt) bevatten, zorgt het voor een zachtere smaak ervaring die meer in de lijn der verwachting ligt met die van normale tabak. 

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

18 artikel(en)
18 artikel(en)

Element E-liquids bij Dampr

Ons assortiment E-liquids van Element bestaat uit 5 categorieën liquids. Deze vloeistoffen worden gemaakt in Amerika en bieden verschillende smaken voor de gebruiker. De volgende categorieën zijn bij ons verkrijgbaar.

Wat zijn de E liquid ingrediënten?

PG (Prophyleen Glycol) is de stof die zorgt voor een sterkere smaak, sterkere throathit en is de dunnere vloeistof in E liquid. VG staat voor Vegetal Glycerin en zorgt voor meer damp, minder sterke smaak, een zachtere throathit en is de dikkere vloeistof. Bij Element heeft u de keuze uit een hoger PG gehalte of een hoger VG gehalte. Alle ingrediënten die gebruikt worden bij het produceren van E-liquids zijn de hoogste kwaliteit.

Wat zijn de nicotinegehalte en smaken bij Nicotine Salt E-liquids

In het assortiment van Element NS20 bij dampr.nl vindt u vijf verschillende smaakcategorieën. Zo heeft het voor iedere damper wel een gewenste smaak. De smaken die u terugvindt in het assortiment zijn:

  • Dranksmaak
  • Fruitsmaak
  • Mentholsmaak
  • Tabaksmaak
  • Zoete smaak

Deze liquidsmaken kunt u alleen bestellen met een nicotinegehalte van 20mg. De liquids bestaan namelijk uit op zout gebaseerde nicotine. Dit wordt ook wel Nicotine Salt genoemd. Dit zorgt voor een zachtere smaak. Vergelijkbaar met die van normale tabak. Het dampen van Nicotine Salt E-liquids kan diegene helpen die moeite hebben om  te stoppen met roken. Als u geen Nicotine Salt liquids wilt dampen dan zijn de volgende categorieen van Element e-liquids geschikt.