Vampire Vape Flavors kopen?

Vampire Vape is ontstaan in het Verenigd Koninkrijk. Al de ingrediënten die worden gebruikt in de aroma's zijn van Europese komaf. Dampr heeft momenteel twee verschillende aroma's van deze fabrikant in haar assortiment opgenomen. Dit zijn dan ook de twee gerespecteerde smaken.

U kunt een eigen E-liquid maken met een aroma van Vampire Vape. Het enige wat u nog dient toe te voegen is een Base.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

10 artikel(en)
10 artikel(en)

Vampire Vape kopen bij Dampr?

 Momenteel zijn er twee aroma's van het merk Vampire Vape in ons assortiment opgenomen. Dit zijn dat ook twee zeer verrassende smaken: Heisenberg en Pinkman. De aroma's zijn verwerkt in flesjes met een inhoud van 10ML.

Naast het merk Vampire Vape heeft Dampr ook aroma's van de volgende merken beschikbaar:

Waarom een aroma?

Een aroma is eigelijk niets meer dan een pure smaakstof. Deze smaakstoffen worden in de meeste gevallen verwerkt in E-liquids. U kunt een aroma dus niet in haar pure vorm dampen. Waneer u een aroma koopt dient u ook een Base aan te schaffen. Deze Base mengt u samen met de aroma om tot een E-liquid.

Qpharm is het enige Base merk dat Dampr in haar assortiment heeft opgenomen. De Base liquids van Qpharm bevatten 100% zuiveren nicotine en zijn verkrijgbaar in verschillende PG/VG verhoudingen. U kunt dus zelf bepalen welke verhouding de voorkeur krijgt. Daarnaast zijn er ook nicotineloze Base liquids beschikbaar. U hoeft dus niet te kiezen voor een liquid met nicotine.

Vampire Vape - Heisenberg aroma

De smaak Heisenberg is één van de bekendere smaken van Vampire Vape. Dit aroma wordt ervaren als apart en verrassend door de dampers. Heisenberg is een frisse cocktail van tropische fruitsoorten en een verkoelende laag ijzige menthol. 

Vampire Vape - Pinkman aroma

Pinkman is de tweede aroma van het merk Vampire Vape. De smaak Pinkman komt in de buurt van Heisenberg. Echter heeft Vampire Vape geen koele kick van menthol toegevoegd bij de Pinkman aroma. U proeft een frisse mix van tropische fruitsoorten als ananas, lychee, guave, mango en veel meer. 

Bent u dus geen liefhebber van menthol maar vind u de smaak van tropisch fruit wel aangenaam? Dan is Pinkman een uitgelezen kans!