DIY - Do It Yourself

Wil je liever zelf aan de slag dan bieden wij een ruim assortiment DIY artikelen voor het elektrisch roken. Voor de ervaren gebruiker hebben wij coils, tools, wicks, wire en atomizers.
  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

81 artikel(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
81 artikel(en)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Do It Yourself (DIY) producten kopen bij Dampr?

Speciaal voor deze doe-het-zelvers hebben we een ruim assortiment aan DIY artikelen voor het elektrisch roken. Coils, tools, wicks, wire en atomizers voor de gevorderde gebruiker. Tevens vindt je hier honderden aroma's (smaakstoffen), die je kunt gebruiken om zelf e-liquid te maken. Wat zo mooi is aan DIY producten is dat je zelf bepaald hoe en wat je dampt.  Dampen voor de echte hobbyist.

Onderdelen voor de Coil

In een elektrische sigaret zit een coil. Een coil is in principe een weerstandsdraad die gewikkeld is tot een spoel, met daarin, of om de coil heen, materiaal dat e-liquid opneemt. Zoals dit artikel al aangeeft, is zo’n coil natuurlijk ook zelf te maken. De meeste mensen maken zelf coils omdat zij zo zelf de weerstand en het type weerstandsdraad kunnen bepalen, en hierdoor de dampervaring helemaal naar eigen smaak kunnen afstemmen.

Aroma's kopen voor je e-sigaret.

Wij hebben verschillende merken aroma's op voorraad zoals: Big mouth falvors, T-juice en Chill Pill. Om deze te mengen heb je wel een base nodig. Base is de grondstof van e-liquid, en bestaat uit een mix van PG (propyleen glycol) en VG (organische glycerine.) Base zelf heeft geen smaak, en zal gecombineerd moeten worden met een DIY aroma. De advies verhouding ligt meestal tussen de 8% en 15%. Dus tussen de 0,8 en 1,5ml mengt u met een flesje base van 10ml.