Vaporesso coils voor uw Clearomizer kopen?

Coils van Vaporesso bieden krachtige prestaties en zijn gemaakt voor Vaporesso clearomizers. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende bouwstoffen, wick materialen en weerstanden. Door te blijven ontwikkelen hebben ze de verstuiver opnieuw uitgevonden. Het merk is erg trots op de innovatieve verbranders. De meeste verbranders kunnen ook extreem hoge temperaturen aan. Dit zorgt weer voor meer damp en een meer zuivere smaak.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

11 artikel(en)
11 artikel(en)

Over Vaporesso Coils

Originele Vaporesso coils geschikt voor Vaporesso clearomizers zoals de NRG, Target en VECO. Kies uw type Vaporesso clearomizer/tank om te zien welke verhittingselementen er voor uw tank beschikbaar zijn.

Groot aantal atomizer heads verkrijgbaar bij Dampr

In ons assortiment vindt u verschillende atomizer heads van Vaporesso. Er zijn coils die speciaal voor een bepaalde clearomizer zijn ontworpen, maar er zijn ook modellen die voor meerdere tanks geschikt zijn, zoals de GT Mesh. Hieronder lichten we een aantal modellen toe. Voor de overige productinformatie en bijbehorende specificaties navigeert u naar het gewenste model. Hieronder een paar voorbeelden met Link.

Vaporesso NRG coils

Op deze pagina vindt u originele vervangende NRG GT coils voor de NRG en de NRG SE mini clearomizer. Daarnaast zijn ze ook te gebruiken in andere Vaporesso tanks. Kijkt u daarvoor op de productpagina van de NRG GT coils. Zo ziet u precies in welke tanks deze verbrander past. De dual coil is opgebouwd uit roestvrijstaal en organisch katoen en u heeft de keuze uit vijf verschillende weerstanden.

Vaporesso Guardian coils

Op deze pagina vindt u de Vaporesso Ceramic CCEL GD coils die speciaal ontworpen zijn voor de Guardian clearomizer. Het betreft een single coil die opgebouwd is uit roestvrijstaal en organisch katoen. Het model is geschikt voor Sub-Ohm dampen en voor Temperature control. U kunt kiezen uit de weerstanden van 0.5Ohm en 0.6Ohm.

Vaporesso Estoc coils

Op deze pagina vindt u originele vervangende Estoc coils voor de Vaporesso Estoc clearomizer. Het betreft een traditionele single coil van 0.4Ohm of een keramische coil van 0.5Ohm. Beiden zijn gemaakt van roestvrijstaal en organisch katoen en geschikt voor Sub-Ohm Dampen en Temperature control.

Vaporesso Veco coils

Op deze pagina vindt u originele Vaporesso Veco One EUC coils die geschikt zijn voor de Veco tank. Beschikbaar in een weerstand van 0.3Ohm en hier heeft de keuze uit tradiotionele UEC of keramische UEC. UEC staat voor Eco Universal Coils en beschikken over krachtige prestaties, maar tegen lagere kosten. Het betreft een single coil welke is opgebouwd uit roestvrijstaal en organisch katoen. De verbrander is geschikt voor Sub-Ohm dampen en Temperature control dampen. Door de lage weerstand ontstaat een hoog dampvermogen.

Vaporesso Cascade coils

Hier vindt u verschillende originele Cascade coils voor meerdere Vaporesso Tanks. De uitvoeringen zijn beschikbaar in diverse weerstanden. De verbranders staan bekend om hun krachtige prestaties en grote dampproductie. Zo vindt u hier de GTM coils die speciaal ontworpen zijn voor de Cascade 7ml tank. Deze zijn verkrijgbaar in 0.15Ohm en 0.4Ohm en zijn opgebouwd uit kanthal draad en organisch katoen. Voor dit model vindt u hier ook een GT coil adapter. Dit is een hulpmiddel om de GT coils te gebruiken in de Cascade Sub-Ohm tank.Naast de GTM editie is hier ook de GT Mesh coil terug te vinden. Deze zijn ontworpen voor de Cascade One Startset en de One Plus kit, maar zijn ook compatibel met andere modellen zoals de SWAG, NRG, Revenger en NRG Mini. Het betreft een single coil die opgebouwd is uit roestvrijstaal en organisch katoen. U heeft de keuze uit een weerstand van 0.18Ohm en/of 0.3Ohm.