SMOK Coils voor uw tank kopen?

SMOK coils vindt u in verschillende soorten en ohmages. Houdt u er rekening mee dat de coil enkel in een bijbehorende clearomizer past. Bij het type coil staat aangegeven voor welke tanks ze zijn ontworpen. De verhittingselementen zijn van de hoogst haalbare kwaliteit en hebben een lange levensduur. Daarnaast zijn er verschillende uitvoeringen waarmee u kunt Sub-Ohm dampen. 

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

19 artikel(en)
19 artikel(en)

Over de SMOK Coils

Originele SMOK coils voor de bekende SMOK clearomizers. Selecteer uw tank voor de juiste bijpassende coils. Heeft u twijfels over welke tank u heeft of de juiste weerstand? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag de passende SMOK coils te vinden.

SMOK V8 Baby Coils

Hier vindt u originele V8 Baby Coils die geschikt zijn voor meerdere TFV8 en TFV12 clearomizers en hebben weerstanden van tussen de 0.15Ohm en 0.4Ohm. Daarnaast vndt u hier ook de V8 Baby Q2 EU Coils die een pure smaak leveren plus een grote dampproductie. Dit type is speciaal ontworpen voor de TFV8 Big Baby Light tank en de Big Baby EU tank. Verkrijgbaar met een weerstand van 0.25Ohm of 0.4Ohm.

SMOK V8 X-Baby Coils

Hier vindt u originele krachtige V8 X-Baby Coils. Deze zijn geschikt voor de TFV8 X-Baby tank. De compacte kernen van de coil hebben de focus op het verhogen van de smaakbeleving. Dit gebeurd met een aanbod in verschillende weerstanden. Van 0.13Ohm tot en met 0.4Ohm. Dit Ohmage zorgt voor een zeer hoog dampvermogen.

SMOK V8 Coils

Hier vindt u de V8 coils die enkel geschikt zijn voor de SMOK TFV8 Cloud Beast clearomizer. De weerstand van deze coil is 0.15Ohm, is gemaakt van kanthal draad en gebruikt organisch katoen als wick materiaal. Door het lage Ohmage is deze verbrander geschikt voor Sub-Ohm dampen met een zeer hoog dampvermogen als gevolg.

SMOK V12 Coils

Op deze pagina vindt u originele V12 coils voor de TFV12 Cloud Beast King clearomizer en is beschikbaar in vier varianten. Het betreft een quad coil die bestaat uit vier gloeidraden. Het materiaal van de wick is organisch katoen. De lage ohmages maken dit type geschikt voor Sub-Ohm dampen.

Overige coils

Natuurlijk zijn er nog aantal coils van SMOK. Het beste is om op de verpakking te kijken welke bij u past. Of vraag het via de chat of bel met onze klantenservice.