Justfog coils kopen?

Hier vindt u coils voor uw Justfog clearomizer. De coils passen enkel en alleen op deze clearomizers. Heeft u een ander merk clearomizer? Bijvoorbeeld een Joyetech clearomizer. Kijk dan naar de coils van dat merk. Voordat u besluit coils aan te schaffen doet u er verstandig aan om even te kijken welke weerstand u nodig heeft. Standaard worden namelijk alle clearomizers uit de 14-serie van Justfog met coils van 1.6ohm geleverd.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

3 artikel(en)
3 artikel(en)

Justfog 100% organic cotton coils 14 + 16 series (5 stuks)

Coils voor de 14 + 16 serie clearomizers C14, G14, S14 en Q16. De vezels van deze coils zijn van 100% organic Japanese cotton die zorgen voor een betere opname van de liquid en geven een intense smaakbeleving. De gloeidraad is gemaakt van Nichroom en zorgt voor een langere levensduur. 

Verpakt per 5 stuks.

Keuze uit weerstand : 1.2Ω / 1.6Ω 
 

De Justfog FOG1 Coils

 
De Justfog FOG1 Coils zijn speciaal ontwikkeld voor de Justfog FOG1 Startset. De Sub-Ohm coils bieden een grote dampproductie en zijn ontwikkeld voor een lange levensduur en een pure smaak. U dient de Coils te vervangen wanneer U een verbrandde smaak proeft. Gemiddeld duurt dit 2 tot 4 weken, dit is afhankelijk van de e-liquid en de hoeveelheid die U dampt. De Coils zijn verkrijgbaar in twee weerstanden van 0.5 Ohm en 0.8 Ohm. De 0.5 Ohm is krachtiger vergeleken met de 0.8 Ohm en levert dus een grotere dampproductie. De keuze van uw Coil hangt af van uw vape-behoeften, indien U vragen heeft kunt U altijd contact opnemen met onze klantenservice.