Joyetech coils voor uw clearomizer kopen?

Deze coils zijn ontworpen voor de clearomizers van Joyetech. Maak uw keuze op basis van het type tank dat u heeft. Dit vindt u in de productbeschrijving. Zo vindt u onder andere coils met een lage weerstand en een hoge weerstand terug in het assortiment.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

6 artikel(en)
6 artikel(en)

Over Joyetech Coils

In het assortiment van dampr.nl vindt u alle originele Joyetech coils die ontwikkeld zijn voor de Joyetech clearomizers zoals de eGo, AIO, eGrip en Cubis series. Voor de juiste coils voor uw clearomizers kijkt u naar de benaming van uw clearomizer. Coils zijn namelijk exclusief voor een type clearomizer ontwikkeld. Indien u twijfelt over de juiste coils voor uw E-sigaret kunt u ook contact met ons opnemen.

Joyetech eGo AIO Coils

Op deze pagina vindt u originele eGo AIO coils. Zo vindt u hier onder andere de BFHN eGo AIO ECO coils die alleen geschikt zijn voor de eGo AIO startset. Deze verbrander heeft een weerstand van 0.5Ohm en zijn geperfectioneerd voor hoge nicotine gehaltes en om op een laag wattage van 6-8W te dampen.

Daarnaast vindt u hier ook Cubis BF Coils voor onder andere de Joyetech AIO, Cubis, eGrip2 en de Cuboid mini. Het betreft een single coil waar u kunt kiezen uit verschillende weerstanden. Achtereenvolgend zijn: 0.5Ohm, 0.6Ohm, 1.0Ohm, 1.5Ohm Clapton, 0.2Ohm Ni, 0.25Ohm Notch, 0.25Ohm QCS en 1.5Ohm LVC Clapton. Afhankelijk van het type verbrander dat u kiest is deze ook geschikt voor Sub-Ohm Dampen en/of Temperature Control dampen.

Joyetech eGo One V2 coils

Ook bij dampr vindt u verschillende Joyetech EgO One coils voor de eGo One V2 clearomizer. Deze verbranders zijn verkrijgbaar in diverse weerstanden en opgebouwd uit verschillende materialen. Hier vindt u de volgende coil modellen terug:

Joyetech Cubis coils

Ook bij dampr vindt u originele vervangende Cubis coils voor onder andere de Cubis, Cubis D19, Cubis mini Pro, Cuboid mini en de eGrippII tank. De verbranders zijn verkrijgbaar met diverse weerstanden en opgebouwd uit verschillende materialen. hier vindt u de volgende Cubis modellen terug:

Voor meer informatie over het type coil navigeert u naar het gewenste product. Hier vindt u alle productinformatie terug en zodoende ook voor welke tanks ze zijn ontwikkeld.