Eleaf Coils voor uw Clearomizer kopen?

Welke coil u nodig heeft voor uw tank is afhankelijk van het type clearomizer. In de productomschrijving vindt u terug voor welke tanks de verbranders geschikt zijn. Daarnaast ziet u daar ook wat voor weerstand het type verbrander heeft en welke specificaties het product bevat. Op deze pagina vindt u alle coils van Eleaf. De coils zijn speciaal bij de bijbehorende clearomizer(s) ontwikkeld. 

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

15 artikel(en)
15 artikel(en)

Coils kopen van Eleaf

Op deze pagina vindt u alle coils van het E-sigaretten merk Eleaf. Bij ons vindt u diverse type coils voor verschillende Eleaf clearomizers. Sommige verbranders passen op meerdere tanks van het merk. Let daarom even op of het type coil ook op uw tank past. Eleaf streeft naar hoogwaardige kwaliteit plus een lange levensduur van de coil. Daarnaast is het bedrijf constant bezig met innovatieve ontwikkelingen om hun producten te blijven verbeteren.

Verbranders die passen bij uw clearomizer

Welke coil u nodig heeft voor uw tank is afhankelijk van het type clearomizer. In de productomschrijving vindt u terug voor welke tanks de verbranders geschikt zijn. Daarnaast ziet u daar ook wat voor weerstand het type verbrander heeft en welke specificaties het product bevat.

Eleaf Melo Coils

Op deze pagina vindt u originele Melo coils die geschikt zijn voor de ECM, iJust 2 Mini en de Melo clearomizers. Elke coil heeft zijn eigen kracht. Hieronder lichten we de verschillende coils toe.

ECML Coil

De ECML Coils hebben een weerstand van 0.75Ohm en zijn speciaal ontworpen voor de iJust 2 mini, Melo 3 mini en de Melo 3 Nano tank. ML in de titel staat voor Mouth-To-Lung dampen. Het pure katoen en de grote E-liquid gaten zorgen voor een ruime smaak en goede dampproductie.

EC2 Coils

De EC2 coils zijn geproduceerd voor de Melo 4 clearomizer, maar zijn ook compatibel met de Melo 3 Nano, Melo 3 mini en de iJust 2 Mini clearomizer. Verkrijgbaar met een weerstand van 0.3Ohm of 0.6Ohm waarbij de dampproductie hoog is.

EC Coils

De EC Coils zijn ontworpen voor de Melo Serie en de iJust 2 Mini clearomizer. Verkrijgbaar met een weerstand van 0.3Ohm en 0.5Ohm. Hiermee kan gedampt worden tot een maximaal wattage van 80W.

Eleaf EC-M/EC-N Coils

De Eleaf EC-N (Net) en EC-M (Multihole) Kanthal coils zijn ontworpen voor de Melo 4 clearomizer. Daarnaast zijn ze ook compatibel met de ECM clearomizer. De nieuwe structuur van deze verbrander zorgt voor een snellere en gelijkmatigere verhitting dan bij een standaard verbrander. Verkrijgbaar met een weerstand van 0.15Ohm.

Eleaf GS-Air Coils

Op deze pagina vindt u originele GS-Air coils die geschikt zijn voor de GS Drive tank en de GS-Air clearomizer. De GS Air coil is verkrijgbaar met een weerstand van 0.15Ohm of 1.5Ohm en is een bottom dual coil van hoge kwaliteit. De GS Air M coil heeft een weerstand van 0.35Ohm en is gemaakt van kanthal draad met organisch katoen als wick materiaal.

Eleaf GS-Air 2 Coils

Op deze pagina vindt originele vervangende GS-Air 2 coils voor de GS-Air 2 tank. Deze verpakking bevat vijf coil van 0.75Ohm. De gloeidraad is gemaakt van kanthal draad en de wick is gemaakt van organisch katoen.

Eleaf Ello Coils

Op deze pagina vindt u alle Ello Coils terug voor de Ello serie clearomizers. Zo vindt u hier onder andere keramische en RVS coils terug en diverse weerstanden, zodat u als gebruiker de eigen dampervaring kunt samenstellen. Kijkt u voor de zekerheid of de coil past in uw tank. Er staat bij elke type verbrander aangegeven voor welke tank de verbrander ontworpen is.