Aspire Coils kopen?

Bij Dampr.nl vindt u alle coils van Aspire terug. Deze coils zijn ontwikkeld voor de Aspire tanks. Kijkt u dus goed of de coil passend is voor uw clearomizer. Als u hierover twijfelt dan kunt u het beste contact met ons opnemen. De coils zijn vaak beschikbaar in verschillende weerstanden, zodat u zelf de gewenste dampervaring kunt kiezen.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

12 artikel(en)
12 artikel(en)

Waarom Aspire coils kopen bij Dampr.nl?

Dampr.nl vermeld bij elke verbrander heel duidelijk voor welke tank de coil geschikt is. Dit voorkomt dat u veel zoekwerk moet verrichten. Tevens ziet u op de productpagina van het model de specificaties staan. Dit geeft u nog meer kennis over het product en hier ziet u gelijk wat u van de verbrander kan verwachten.

Welke coils zijn geschikt voor mijn clearomizer?

Dit is volledige afhankelijk van het type clearomizer dat u heeft. Het verhittingselement is namelijk ontwikkeld voor het type tank. Kiest u voor een andere type coil dan kan dit een negatief effect op de dampervaring hebben. Daarnaast heeft de batterij van de E-sigaret ook invloed op de dampervaring.

Aspire Nautilus 2 BVC Coils (5 Stuks)

Aspire Nautilus 2 BVC coil Coils gevuld met organisch katoen speciaal ontwikkeld voor de Aspire Nautilus 2 met een weerstand van 0.7 Ohm ( 18watt - 23watt ).

Let op! De coils passen in de Nautilus mini maar dit wordt niet geadviseerd, de airflow van de Nautilus mini is niet luchtig genoeg voor de Aspire Nautilus 2 BVC coils. U kunt deze coils wel eventueel in de Aspire Triton Mini clearomizer gebruiken.

Aspire Cleito EXO Coil

Deze coils zijn met het revolutionaire coil systeem alleen geschikt voor de Aspire Cleito EXO clearomizer. De extra lange coils van de Aspire Cleito EXO sluiten direct aan op het mondstuk voor een betere smaakbeleving.

De Aspire Cleito EXO Clapton coils hebben een weerstand van 0.16 Ohm en zijn gedraaid volgens het Clapton Coil systeem, gevuld met organisch katoen. Het clapton systeem geeft de coil een groter verdampingsoppervlak, wat resulteert in meer damp en smaak.

ASPIRE REVVO COILS (3 ST.)

Niemand heeft, tot nu toe, nog een dergelijke innovatieve vervangbare coil voor een tank ontworpen, behalve natuurlijk Aspire. Dit nieuwe fantastische coil ontwerp, de Aspire Radiale Coil van 0.10-0.16 ohm, ligt horizontaal in de tank. De echte truc van dit ontwerp is natuurlijk het hogere oppervlakte van de coil voor een geweldige smaak en grote damp productie, gemaakt met behulp van Kanthal materiaal.

Deze coils zijn geschikt voor de Aspire Revvo tank.

Aanbevolen vermogen: 50-100W (optimaal 80-85W)