ZenSations Clearomizer kopen?

 Dampr heeft vrijwel alle producten van het merk ZenSations in zijn assortiment opgenomen. Zo ook de clearomizers die ze hebben ontwikkeld. Elke clearomizer heeft andere eigenschappen. Één ding wat alle clearomizers van ZenSations gemeen hebben is de inhalatiemethode. Dit is Mouth-To-Lung, afgekort ook wel MTL genoemd.

 

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

3 artikel(en)
3 artikel(en)

ZenSations

Dampr heeft momenteel drie verschillende clearomizers van het merk ZenSations in het assortiment opgenomen. Deze clearomizer hebben een 510-aansluiting of een eGo-aansluiting. Op deze pagina zijn alle clearomizers van ZenSations terug te vinden. Naast clearomizers heeft Slimroken ook de volgende producten in zijn assortiment:

Wanneer u kiest voor een ZenSations clearomizer is het ook belangrijk om de juiste E-liquid te kiezen. Een MTL clearomizer werkt het beste in combinatie met een liquid met een hoog PG gehalte. Slimroken heeft speciaal hiervoor een assortiment samengesteld:

ZenSations STAR clearomizer

De STAR clearomizer van ZenSations heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. Dit is de maximaal toegestane hoeveelheid die een clearomizer mag voeren. De coils die worden gebruikt in de tank hebben een weerstand van 1.6Ohm.

Verder heeft de clearomizer de beschikking over een airflow ring. Deze ring maakt het mogelijk om zelf de luchttoevoer te bepalen. Hoe verder u de ring open draait, hoe meer lucht er wordt toegevoegd tijdens het dampen.

ZenSations Angel clearomizer

De Angel clearomizer van ZenSations heeft een E-liquid capaciteit van 1.8ml. De liquid is te vullen middels een bottom-fill systeem. 

De coils die worden gevoerd in de clearomizer hebben een weerstand van 1.8Ohm. Over het algemeen is de regel: hoe hoger de weerstand van een coil, hoe beter de smaak in een E-liquid tot zijn recht komt. De coils van de ZenSations Angel clearomizer brengen de smaak van een E-liquid dus op een correcte manier over tijdens het dampen.

ZenSations Angel clearomizer (Airflow)

De Angel clearomizer van ZenSations heeft een E-liquid capaciteit van 1.8ml. U kunt de liquid bijvullen middels het bottom-fill systeem. 

Daarnaast heeft deze clearomizer de beschikking over een airflow ring. Deze ring zorgt ervoor dat u zelf kan bepalen hoe veel lucht er wordt toegevoegd tijdens het dampen. Wenst u veel lucht? Dan kunt u de ring in zijn volledigheid opendraaien. Wilt u dat er weinig lucht wordt toegevoegd? Dan kunt u de ring verder dicht draaien.

ZenSations Coils

Op deze pagina zijn alle coils voor de ZenSations clearomizers terug te vinden. Dampr heeft coils voor de STAR, Angel en Angel clearomizer met airflow in zijn assortiment opgenomen.

Het is van belang om de juiste coils te bestellen. Naast coils heeft Slimroken ook de volgende producten van ZenSations in het assortiment: