Wismec Clearomizer kopen?

Een merk dat zich duidelijk richt op zowel beginnende als gevorderde dampers is WISMEC. Door de slim doordachte producten wordt de dampbeleving voor de gebruiker vergroot. Er zijn verschillende WISMEC clearomizers en Rebuildable Dripper clearomizersop voorraad bij dampr.nl. De coils en RBA kits zijn ook verkrijgbaar

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een WISMEC clearomizer kopen?

WISMEC is een merk dat zich duidelijk richt op zowel beginnende als gevorderde dampers. Door de innovatie in de producten wordt de dampbeleving voor de gebruiker vergroot.

Voor de gevorderde damper raden wij de Reuleaux RX Gen3 startset aan. Deze beschikt namelijk over een mod die iets krachtiger is. Daarnaast dient u twee externe batterijen aan te schaffen. Deze batterijen worden nooit meegeleverd bij aankoop van een mod of startset.

WISMEC Gnome King clearomizer

De Gnome King clearomizer van Wismec wordt standaard geleverd bij aankoop van de Reuleaux RX Gen3 Dual Startset.

De tank heeft E-liquid capaciteit van 2ml en kan worden gevuld middels het top-fill systeem. Dit systeem voorkomt lekken van E-liquid. De coils die zijn geproduceerd voor dit type tank zijn verkrijgbaar in 4 verschillende varianten. U kunt een overzicht hiervan terug vinden in onze webshop.

WISMEC Inde Duo RDA clearomizer

De Inde Duo RDA tank is uniek in zijn segment. Met deze clearomizer kan de gebruiker zelf namelijk zijn liquid drippen in de tank. Daarnaast beschikt de clearomizer over een reservoir van 2ml, hier kan de liquid in worden geplaatst wanneer de gebruiker niet kiest voor drippen.

 

Bijbehorende MOD

Slimroken raad de Reuleaux RX2 mod aan bij het gebruik van deze clearomizer. Wilt u toch kiezen voor een andere mod? Dat kan. Let hierbij wel op dat de mod een 510-aansluiting voert.