Vaporesso Clearomizer kopen?

Het merk streeft naar krachtige tanks. Neem als voorbeeld de NRG Tank of de VECO tank. Er is een hoge dampproductie bij deze verdampers. Weet u niet zeker welke tank u nodig heeft voor uw E-sigaret? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

7 artikel(en)
7 artikel(en)

Welke type Vaporesso claeromizer?

VECO clearomizer

De VECO clearomizer maakt gebruik van een 2ml tank waarin de E liquid verbrand wordt door UEC 0.3Ohm coils. De tank heeft een verstelbare top airflow en is lekvrij. De aansluiting betreft een 510 thread. Deze clearomizer kan een zeer hoge dampproductie genereren en heeft een Top fill vulmethode.

NRG clearomizer

De Vaporesso NRG clearomizer heeft een tankinhoud van 2ml met een Top fill vulmethode. Het is een lekvrije tank met een 510 aansluiting. Net zoals de VECO kan dit model een zeer hoge dampproductie genereren. Dit kan gerealiseerd worden door de NRG GT Core coils.

Estoc clearomizer

De Estoc clearomizer is een innovatieve tank met een vulcapaciteit van 2ml. Bij deze tank krijgt u een bottom airflow en een bovenlangs vulsysteem. Het is een Sub-ohm tank die standaard geleverd wordt met twee EUC coils. Door het geïnnoveerde coil systeem kunt u nu ook de coil vervangen als de tank nog vol zit. Normaal gesproken dient u eerst de E liquid te verwijderen, maar dat is nu niet meer nodig. Ook dit model heeft een 510 thread aansluiting en de mogelijkheid tot het genereren van een hoge damproductie.

Bijpassende coils voor uw verdamper

Indien uw coil aan vervanging toe is dan dient u coils aan te schaffen die gemaakt zijn voor de desbetreffende verdamper. Kijk daarom altijd naar coils van het zelfde merk en of ze in uw clearomizer passen. De gehele collectie van Vaporesso coils vindt u hier.