Uwell Clearomizer kopen?

Uwell heeft verschillende productexperts in dienst. Op deze manier proberen ze op elk vlak topkwaliteit te produceren en te leveren. Naast de nodige kennis wordt er bij Uwell alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit vergroot de levensduur en veiligheid van de producten. Na het ontwerp en de productie van de producten worden ze uitvoerig getest op gebreken. Deze sterke kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat Uwell een laag RMA-percentage heeft. 

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

8 artikel(en)
8 artikel(en)

Uwell Clearomizers

Uwell is een Chinees bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige producten. Ze staan er om bekend dat ze graag een stap extra nemen om de klanttevredenheid te garanderen. Naast complete E-sigaret startsets verkopen ze ook kwalitatief hoge clearomizers met oog voor detail.

Uwell Crown IV Clearomizer

De Uwell Crown IV maakt gebruik van de dual SS904L coil en heeft een E-liquid capaciteit van 2ml. De materialen die zijn gebruikt voor de tank zijn RVS en Pyrex glas.

De tank beschikt over een unieke gepatenteerde zelfreiniging technologie. Deze zorgt ervoor dat de tank zichzelf ''schoonmaakt'' tijdens het dampen. De coils die worden gebruikt in de clearomizer zijn verkrijgbaar in 2 verschillende Ohmage gehaltes:

  • Dubbele SS904L Coil 0.2Ohm (70-80W)
  • Dubbele SS904L Coil 0.4Ohm (60-70W)

Door de verstelbare airflow kan de gebruiker zelf bepalen hoe veel lucht er wordt toegevoegd tijdens het dampen. De ring is te vinden aan de onderzijde van de clearomizer en kan dicht en open worden gedraaid.

Hoe vul ik liquid bij?

De vloeistof die wordt gebruikt in de clearomizer is bij te vullen middels het top-fill systeem. U kunt de top cap van de clearomizer af draaien om het reservoir te openen. Zodra de vloeistof (tot maximaal 2ml) is bijgevuld kan de top cap weer terug worden gedraaid en kunt u beginnen met dampen.