Teslacigs TPOD Kopen?

De TPOD vervangende pod's van Teslacigs zijn bedoeld voor de TPOD startset. De TPOD startset is een pod systeem. Hier worden geen coils in gebruikt. In plaats van het vervangen van coils wordt de gehele pod vervangen wanneer deze ''gebruikt'' is. De TPOD heeft een E-liquid capaciteit van 2ml en kan gevuld worden middels de zijkant van de pod.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

1 artikel(en)
1 artikel(en)

Teslacigs clearomizers bij Dampr

Teslacigs is een bedrijf dat actief is in de E-sigaretten industrie. Het bedrijf is opgericht in het jaar 2013 in de Chinese plaats Shenzhen. Met de oprichting van Teslacigs probeert het bedrijf de wensen van de consument te vervullen. Dit doen ze middels de productie van hoogwaardige en innovatieve elektronische sigaretten. 

De innovatie van producten proberen ze te waarborgen doormiddel van het voortdurend onderzoeken van ontwikkelingen binnen de E-sigaretten branche.

Teslacigs TPOD POD's

De Teslacigs TPOD vervangende POD's zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de Teslacigs TPOD Startset. De POD's beschikken over een capaciteit van 2ML, een Snap-In aansluiting en een keramische Coil van 1.5Ohm. Verpakt per 3 stuks.

De POD's dienen vervangen te worden wanneer U een verbrandde smaak proeft. Gemiddeld duurt dit 2 tot 4 weken.