SMOK

SMOK Clearomizer kopen?

SMOK is een maker van hoogwaardige kwaliteit tanks Zij zorgen voor een goede dampproductie en een lange levensduur. Voorbeelden zijn de TFV8 Baby Beast en TFV12 Prince. Naast de clearomizers vindt u hier ook vervangende PODs. De meeste clearomizers hebben een 2ml opslagtank en zijn geschikt voor Sub-ohm dampen. 

Op zoek naar Cartridges voor SMOK pod systemen?

Naast de clearomizers zijn er ook cartridges van SMOK verkrijgbaar in het assortiment van dampr.nl. Deze cartridges zijn voor bepaalde pod startersets. De volgende pods zijn onder andere verkrijgbaar voor de bijbehorende startsets.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

23 artikel(en)
23 artikel(en)

Een SMOK clearomizer kopen bij dampr.nl?

SMOK verkoopt E-sigaretten en bijbehorende wereldwijd. Zij streven naar het constant innoveren van hun producten. Ze streven er ook naar om constant nieuwe vape ervaringen voor klanten te creëren. Focus op productkwaliteit en productveiligheid is waar SMOK bekend om staat. Zo ook bij de clearomizers. Als u besluit een clearomizer van SMOK te kopen dan krijgt u een tank met een eigen dampervaring. Veel van deze clearomizers zijn bedoeld voor gebruik op hoge wattagestanden met lage weerstanden en zijn voornamelijk voor de ervaren dampers, maar er zijn ook mods te vinden voor minder ervaren e-smoker.

Clearomizers met een lange levensduur

SMOK clearomizers hebben van oorsprong een lange levensduur en als u verantwoord met de tank omgaat dan kunt u de levensduur nog verlengen. Dit doet u door de tank goed te onderhouden. Maak hem regelmatig schoon. Het verlengen van de levensduur is ook mogelijk door het vervangen van bepaalde onderdelen, zoals het vervangen van Pyrex glaasjes en Driptips.