Sense Clearomizer kopen?

De clearomizers van Sense staan bekend om de eenvoud. Op deze manier richt het merk zich op de beginnende dampers. Dit zijn vaak personen die graag willen stoppen met het roken van tradtionele tabak. De tanks van Sense beschikken over de nodige kwaliteiten en zijn relatief eenvoudig in gebruik te nemen in vergelijking met andere tanks van merken als SMOK of Vaporesso.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

1 artikel(en)
1 artikel(en)

Sense Clearomizers

Sense heeft een grote reputatie op het gebied van elektrisch roken. Samen met de professionals die zij in dienst hebben zijn ze momenteel actief in meer dan twintig landen. Bent u opzoek naar een relatief eenvoudige clearomizer? Dan biedt Sense een uitkomst.

Sense clearomizers en accessoires bestelt u gemakkelijk online bij Slimroken.nl. Bekijk ook de bijpassende Sense coils.

Sense Herakles V2 Clearomizer

De Herakles V2 clearomizer van Sense kan gevuld worden met maximaal 2ML E-liquid. Deze liquid kan worden gevuld via de bovenzijde van de tank. 

De Sub-Ohm tank van Sense heeft een airflow ring aan de onderzijde van de clearomizer. U kunt deze airflow ring aanpassen naar eigen wens door te draaien aan de ring. Het glas is gemaakt van het materiaal Pyrex. Pyrex staat bekend om zijn lange levensduur en sterke eigenschappen.

Over de coils van de Sense Herakles V2 Clearomizer

Er zijn twee verschillende coils die kunnen worden gebruikt in combinatie met de Herakles V2 tank. De weerstanden van deze coils zijn:

  • 0.2Ohm
  • 0.4Ohm

Deze keuze geeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen welke coil de voorkeur zal krijgen.