Joyetech

Joyetech Clearomizers Kopen?

1 van de eerste E-sigaret fabrikanten is Joyetech. Door de ervaring die zij hebben opgebouwd maken zij kwalitatief hoogwaardige producten. Joyetech streeft naar een goede dampervaring, lekvrije sluitingen en een ruime keuze aan bijpassende coils van verschillende Ohm weerstanden. Alle clearomizers zijn uit voorraad leverbaar. 

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

3 artikel(en)
3 artikel(en)

De Clearomizer van Joyetech

Deze fabrikant is opgericht in 2007 als één van de eerste. Behalve dat Joyetech jarenlange ervaring heeft zijn zij altijd op zoek naar de beste oplossingen. De ontwikkeling van de clearomizer is daar in mee gegaan. De tanks zijn ontwikkeld dat zij nu lekvrije sluitingen hebben met verschillende vulmethoden en ook zijn er tanks voor verschillende weerstanden. Hier heeft het merk bijbehorende coils voor ontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat u met deze tanks een super dampervaring kunt bepalen.

Waarom een Joyetech clearomizer kopen?

Joyetech is er voor de beginnende en de ervaren damper. Het is niet perse nodig om een mod van Joyetech te hebben om een tank van hetzelfde merk te gebruiken. Als uw voorkeur naar een Joyetech clearomizer uit gaat dan is dat mogelijk.  Zorg er dan wel voor dat het apparaat dezelfde aansluiting heeft. Een 510 of ego aansluiting. 

Welke soorten tanks?

Er zijn diverse tanks verkrijgbaar. Verkrijgbaar met een 510  of eGo aansluiting. Daarnaast zijn er verdampers die geschikt zijn voor Sub-ohm dampen en vindt u ook diverse cartridges in het assortiment zoals de Exceed Edge cartridges voor de Exceed Edge startset

Cubis mini pro

De 2ml tank met een lekvrij vulsysteem is een Cubis Mini Pro. Deze heeft een instelbare airflow en een afneembare driptip. De 510 thread aansluiting zorgt ervoor dat de clearomizer aan de meeste mods kan worden gekoppeld. De Cubis Mini Pro heeft een hoge dampproductie en wordt geleverd met een 0.5Ohm en een 1.5Ohm coil.

Exceed Air

Net zoals de Cubis Mini Pro is de Exceed Air geschikt voor direct-to-mouth en direct-lung dampen. De Exceed Air heeft ook een tankinhoud van 2ml en maakt gebruikt van Joyetech EX coils. Bij de aanschaf van dit product krijgt u een 1.2Ohm en een 0.5Ohm coils meegeleverd, zodat u de dampervaring aan uw persoonlijke wensen kunt aanpassen. De dampproductie is hoog en de tank heeft een 510 aansluiting en is daarmee geschikt voor iedere mod met een 510 thread.

eGo One V2

De eGo One V2 clearomizer is de opvolger van de eGo one met een 510 thread aansluiting en een bottom-fil vulmethode. Met een tankinhoud van 2ml en een vernieuwde ruimer kijkglas kan de gebruiker de tank eenvoudiger vullen dan bij de eerste versie. De eGo One V2 kan gebruik maken van normale eGo One coilsen Pure Cotton Coils. De 0.5Ohm of 1.0Ohm coils zijn niet inbegrepen en dient u apart aan te schaffen.