Freemax Clearomizer kopen?

Dampr.nl heeft een breed assortiment aan clearomizers, zo ook de tanks van Freemax. De clearomizers van Freemax zijn geschikt voor Sub-Ohm dampen. Hiermee geven ze een rijke smaakbeleving tijdens het dampen.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

5 artikel(en)
5 artikel(en)

Over Freemax Clearomizers

Op deze pagina vindt u alle clearomizer van het merk Freemax. De clearomizers zijn geschikt voor Sub-Ohm dampen en geven op deze manier de smaak van een E-liquid op een correcte manier af.

Freemax Fireluke 2 Clearomizer/Tank

De Fireluke 2 clearomizer van Freemax kan maximaal worden gevuld met maximaal 2ml E-liquid. U kunt de liquid vullen via de bovenzijde van de clearomizer.

De coils die worden gebruikt in de clearomizer zijn de Fireluke 2 coils. Deze coils zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. De lage weerstand van de coils zorgt voor een authentieke smaakbeleving.

Middels de airflow ring aan de onderzijde van de clearomizer bepaalt u zelf hoe veel lucht er wordt toegevoegd tijdens het dampen.

Freemax MeshPro Clearomizer

De MeshPro tank van Freemax kan worden gevuld met maximaal 2ml E-liquid. Dit kunt u doen middels het top-fill systeem, via de bovenzijde van de tank dus.

De coils die worden gebruikt in de clearomizer zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden. Echter heeft iedere coil wel een lage weerstand. Dit zorgt ervoor dat de smaak van een E-liquid op een correcte manier tot zijn recht komt.

Middels de airflow ring aan de onderzijde van de tank kunt u zelf bepalen hoe veel lucht er wordt toegevoegd tijdens het dampen.

Freemax Coils en Startsets

Naast clearomizers heeft Dampr ook andere Vape producten van Freemax op voorraad: