Eleaf Clearomizer kopen?

Eleaf clearomizers zijn er voor alle E-sigaretten met dezelfde aansluiting. In ons assortiment vindt u onder andere de iStick, iStick Pico, iJust en Ello series. Bekijkt u altijd of de clearomizer past op uw mod. De meeste clearomizers zijn beschikbaar in een standaard formaat en mini formaat.

  • Ma t/m vrij voor 21:00u besteld, de volgende dag in huis!
  • Veilig online betalen
  • Geen verkoop onder de 18 jaar

20 artikel(en)
20 artikel(en)

Welke Eleaf clearomizer moet ik kopen?

Welke bijpassende clearomizer u wilt kopen is afhankelijke van het type aansluiting. Is het een 510 of een ego aansluiting. Met deze informatie kunt u een bijpassende tank uitkiezen

Sommige clearomizers zijn geschikt voor meer dampproductie en anderen voor smaakervaring. Ook de juiste clearomizer is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren.

Clearomizers van Eleaf passen ook op andere merken E-sigaretten en mods zolang ze maar dezelfde aansluiting hebben.

Eleaf Melo 3 Mini kopen?

De Melo 3 Mini heeft een dubbele lekbeveliging en een tankinhoud van 2ml. Deze clearomizer wordt geleverd met een 0,3Ohm coil en een 0,5Ohm coil en heeft een Top Fill vulmethode en een 510-aansluiting. Bij deze coils is de dampproductie hier zeer hoog.

Eleaf Ello

Een Sub-ohm clearomizer met een tankinhoud van 2ml en een 510 aansluiting is de Ello Tank. Door het Top Fill systeem is de tank, net zoals bij de Melo 3 Mini, eenvoudig te vullen. De Ello heeft een Top-Cap die u opzij kunt schuiven om te vullen. Het model is korter en breder dan de Ello Mini. Bij deze clearomizer krijgt u drie coils meegeleverd.

Eleaf Ello TS

De Ello TS is een krachtige Sub-ohm tank maakt gebruik van HW coils. Deze zorgen voor een vernieuwde smaakbeleving en dampproductie. Dit model heeft ook een tankinhoud van 2ml en een 510-aansluiting. Eleaf streeft naar een praktisch model met de Ello TS.

Overige clearomizers

Voor de overige clearomizers navigeert u naar het door u gekozen product. Op de productpagina van de gekozen clearomizer vindt u alle informatie die u nodig heeft om de juiste clearomizer voor uw elektronische sigaret te kiezen.

Kies bijpassende coils voor de tank

Waar clearomizers wel op andere merken E-sigaretten startsets en/of mods passen is dat met coils niet het geval. Clearomizers hebben bijbehorende coils en zijn van hetzelfde merk. Het wordt daarom ook afgeraden om coils van andere merken in de clearomizer te installeren.

Bestel uw extra coils direct bij uw nieuwe tank of bekijk alle Eleaf coils.